Реклама

Важливі факти про чохол на телефон, про які ніхто не знає

Останні Новини

Здається, що чохол на телефон це максимально проста річ і при виборі потрібно дивитись лише за зовнішній вигляд. Насправді це не зовсім так. Сьогодні ми розповімо декілька цікавих фактів про чохли, на які варто звертати увагу та які мало хто знає і бере до уваги.

І так, почнемо із того, що чохол не єдина річ, яка захищає смартфон від пошкоджень, тобто одним ним не обійтись якщо ви хочете довгий час ходити з цілим телефоном. Обов'язково після покупки пристрою потрібно було б наклеїти на нього захисне скло. Воно разом із чохлом вбереже телефон від великої кількості пошкоджень та ударів.

Цікаво: Розповідаємо, як смартфони впливають на навколишній світ та організм людини

Одним із найкращих варіантів може стати чохол-бампер. Це такий вид чохлів, яких одягається на раму смартфона і таким чином захищає задню панель та екран, особливо якщо він ще й із склом захисту. Раніше такий тип був дуже поширений, зараз люди чомусь обирають звичайні чохли.

Якщо ви хочете придбати звичайний чохол, який закриває не лише стінки, а і всю задню сторону, то найкраще для цього підійде пластиковий. Якщо брати металевий чи скляний, то це може погано відображатись на заряді акумулятора в холодну погоду. Всі вже помічали, як швидко на холоді розряджаються смартфони. Може бути багато заряду, а моментально ставати нуль. Скло та метал будуть ще більше переохолоджувати батарею, тим самим скорочувати час автономної роботи. У випадку, якщо ви змушені часто та довго використовувати смартфон на морозі, то варто поглянути на хутряні чохли. Так-так, вони існують і виглядають дуже стильно взимку. Хутро не лише прикрасить смартфон, а і допоможе зберегти оптимальну температуру для нормальної роботи акумулятора.

Одним із також хороших варіантів стане чохол-футляр із пластику. При падіннях з висоти він дійсно захистить від тріщин та побитого скла на екрані, але справа в тому, що з нього смартфон потрібно постійно діставати при використанні. Це збільшує ризик розбити телефон. Зараз часто зустрічаються моделі із склом на екрані та задній панелі, а це призводить то падінь. Скляні телефони тяжко тримати в руках щоб не впустити. Саму по цій причині чохли-футляри мають і переваги і недоліки.

Варто знати: Названо пристрої, які стали не потрібні з появою смартфона

Є чохли, які призначені спеціально для людей із цікавими професіями чи захопленнями. Наприклад, якщо ви часто подорожуєте, то можна придбати чохол, який дозволить телефону знімати під водою. Він захищає камеру від потрапляння води. Також є протиударні чохли. Вони підійдуть для людей, які ведуть дуже активний спосіб життя і мають великий шанс розбити телефон. Або ж для тих, хто працює на будовах чи інших схожих роботах. Такий чохол дійсно надійний та виконає свою функцію на всі сто. Проблема лише в тому, що на вигляд він не такий привабливий і значно більший.

Ну і останній цікавий варіант - чохол із акумулятором. Якщо ви та людина, яка постійно не вдома, то ця покупка дійсно буде того варта. Коли батарея буде розряджатись, то чохол почне заряджати її автоматично.
Отож, вибрати чохол може бути взагалі не легко. Потрібно не купувати будь-який за найменшу ціну, а врахувати всі обставини та ризики і лише після того обрати потрібний. Це допоможе вберегти телефон від пошкоджень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо позитивні та негативні аспекти смартфона Xiaomi Redmi 10

Компанія Xiaomi давно прославилася тим, що випускає непогані бюджетні смартфони, які здатні задовільнити потреби більшості потенційних клієнтів. Сьогодні ж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -