Home Новини сучасних технологій Важливі коди для смартфонів Huawei, які потрібно знати користувачам

Важливі коди для смартфонів Huawei, які потрібно знати користувачам

0

Багато користувачів смартфонів вважають, що той інтерфейс, який нам пропонує Android, після ввімкнення смартфона, і є основним способом керування ним. На ділі ж, на кожному смартфоні є режим розробника та спеціальні комбінації, які відкривають доступ до прихованих налаштувань. В кожного виробника смартфонів вони можуть відрізнятися, хоч і не суттєво. Зараз же, ми назвемо важливі коди для смартфонів Huawei, які потрібно знати користувачам і які стануть в нагоді в екстрених випадках.

Для того, щоб запустити ту чи іншу комбінацію, необхідно її вводити так само, як номер телефону, але варто пам'ятати, що використовувати коди необхідно обережно, оскільки кожен неправильний рух може перетворити ваш смартфон в цеглину. З цим розібралися, тому власне переходимо до кодів.

  • * # 2846579 # * # * або * # * # 2846579159 # * # * або * # * # 3646633 # * # * - Вхід в інженерне меню Huawei
  • * # 7594 # * # * - Налаштування фізичної кнопки живлення
  • * # 426 # * # * - Діагностика смартфона
  • * # 2846 # * # * або * # 2846 # * - Перевірка стану звуку та екрану
  • * # 6130 # * # * - Повна інформація про ваш смартфон Huawei
  • * # 1357946 # * # * - Актуальна версія EMUI та загальні дані про смартфон

На жаль, більше інформації про коди для Huawei знайти складно, причини такої секретності з сторони Huawei невідомі, але ймовірно, що вони не бажають, щоб хтось порпався в налаштуваннях смартфона без їхнього відома.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Huawei розширює своє партнерство із Viber.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version