Home Новини сучасних технологій Названо минулорічні смартфони Xiaomi, які вже тестують нову версію Android

Названо минулорічні смартфони Xiaomi, які вже тестують нову версію Android

0

Останнім часом, все більше з’являється інформації про нову версію операційної системи Google – Android 12. Особливо це стосується тестування ОС компанією Xiaomi, яка запланувала однією із перших випустити свою прошивку на новій ОС. Так ось, нещодавно ми повідомляли, які пристрої Xiaomi не отримають Android 12, а сьогодні буде названо минулорічні смартфони Xiaomi, які вже тестують нову версію Android.

Згідно нещодавно опублікованої інформації, тестування нової версії ОС спочатку розпочалося на флагманських моделях, в число яких ввійшли наступні пристрої Mi 11 Ultra, Pro, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Redmi K40 Pro, K40 Pro + і Redmi K40.

Крім цього відомо, що Android 12 всього тестують понад 13 смартфонів, серед яких є декілька минулорічних моделей, а саме Redmi K30 Pro і Poco F2 Pro. На даний момент, дата релізу Android 12 не розкривається і тим більше, невідомо, коли нова ОС буде доступна для смартфонів Xiaomi.

Названо минулорічні смартфони Xiaomi, які вже тестують нову версію Android

За чутками, реліз Android 12 може відбутися вже до кінця серпня, або ж на початку вересня. На скільки такі чутки близькі до реальності, побачимо в кінці цього місяця.

Також нещодавно стало відомо, що Xiaomi надасть можливість підвищувати продуктивність власних смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version