Home Новини сучасних технологій Xiaomi надасть можливість підвищувати продуктивність власних смартфонів

Xiaomi надасть можливість підвищувати продуктивність власних смартфонів

0

Враховуючи те, що смартфонам від компанії Xiaomi, незалежно від цінової категорії, надають перевагу багато користувачів, то дана стаття стосуватиметься саме їх. А саме, стало відомо, що компанія Xiaomi надасть можливість підвищувати продуктивність власних смартфонів, тобто змушуватиме їх працювати швидше. Таким чином, замінювати смартфон можна буде не так часто, як цього бажають самі пристрої, а з допомогою нового продуктивного режиму, користуватись ним без проблем в роботі набагато довше.

Вищезгаданий особливий продуктивний режим було виявлено в бета-версії прошивки, яка зараз знаходиться на тестуванні. Інформації про нього не так і багато, але все ж певні висновки зробити можна.

Для початку даний продуктивний режим буде орієнтуватись на роботу смартфонів із важкими додатками, куди входять і ігри. Використання цього режиму надасть смартфону більшу потужність, а відповідно і можливість використання більших, ніж було до того, ефектів в іграх. Раніше інструменти для покращення продуктивності в даному напрямку практично не використовували, так як в такому випадку процесор розганявся вище, ніж було встановлено виробником, відповідно процесор нагрівався, що становило певну небезпеку.

Зараз же виробники самі почали працювати над альтернативами для покращення продуктивності. І якщо говорити про Android, то тут також є кілька способів для покращення продуктивності. До прикладу, запуск додатків в оперативній пам’яті, розгін процесора за допомогою короткочасного збільшення тактової частоти, програмна оптимізація, тощо.

Загалом, підвищення продуктивності таким чином стане в нагаді багатьом, оскільки оновлювати смартфони кожного пів року, відповідно до того, як вони виходять не можуть, та й не мають бажання практично всі користувачі даними пристроями. А от дещо покращити його продуктивність напевно погодяться всі. Правда в даному випадку варто враховувати, що який спосіб оптимізації ви б не обрали, в будь-якому випадку ви стикнетесь із додатковим навантаженням на процесор.

Також нещодавно стало відомо, що українці можуть отримати популярний бюджетний смартфон Xiaomi абсолютно безкоштовно.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version