Реклама

Велике оновлення Cyberpunk 2077 зламало гру ще більше

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На днях, компанія CD PROJEKT RED випустила оновлення для гри Cyberpunk 2077, яке повинне було виправити багато критичних помилок. Як виявилося, велике оновлення Cyberpunk 2077 зламало гру ще більше. Гравці повідомляють, що тепер гру майже неможливо пройти.

Проблеми розпочинаються під час проходження місії Down on the Street ( «Вниз по вулиці»), де необхідно провести телефонну розмову з Такемурою. Прооблема заключається в тому, що після проведення розмови, Такемура просто мовчить і не дає вказівок для подальшого виконання місії. Через якусь причину, після завершення розмови, не активовується скрипт для продовження гри, що в свою чергу, зупиняє весь ігровий процес.

Як відзначили деякі користувачі, пройти цю місію можна наступним чином: перед дзвінком Такемури, необхідно зателефонувати до Джуді і повісити трубку в той момент, коли зателефонує Такемура. Після цього, необхідно пройти який-небудь сайд-квест і зачекати 24 ігрові години. Після виконання цих всіх вимог, телефонна розмова з Такемурою зарахується грою і відкриється доступ до подальшого проходження місій.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

6 причин выбрать Chromebook вместо ноутбука Windows

Стаття доступна українською...Найдите как можно больше разумных причин выбрать Chromebook вместо ноутбука Windows. Займитесь как можно глубже, охватывая все:...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -