Home Новини сучасних технологій Від успіху iPhone 12 залежить прибуток Samsung та LG

Від успіху iPhone 12 залежить прибуток Samsung та LG

0
Від успіху iPhone 12 залежить прибуток Samsung та LG

Пару днів тому Apple нарешті випустила свої довгоочікувані смартфони серії iPhone 12 із підтримкою підключення 5G. Крім того, вперше в історії всі моделі iPhone тепер мають OLED-дисплей. Цього разу компанія випустила чотири моделі – iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Телефони мають три різних розміри дисплея – 5,4-дюймовий, 6,1-дюймовий і 6,7-дюймовий. Завдяки OLED-панелям на всіх моделях Apple iPhone 12, поставки від Samsung Display та LG Display – постачальників цих панелей – також зростають. Відповідно, від успіху iPhone 12 залежить прибуток Samsung та LG.

Ці цифри є значним збільшенням для LG Display, який минулого року забезпечив Apple лише 5 мільйонів одиниць панелей дисплея. З іншого боку, Samsung поставив близько 50 мільйонів одиниць.

Китайський BOE також намагався стати постачальником OLED-панелей для Apple, але з першої спроби він не був схвалений. Однак є повідомлення, що BOE може надати панелі Apple пізніше цього або наступного року.

Для тих, хто не обізнаний, Apple вперше застосувала OLED-дисплей в 2017 році з iPhone X. У iPhone 11 було дві моделі з використанням OLED-панелі - Pro і Pro Max. Але цього разу всі чотири моделі в лінійці прийняли OLED-екран замість РК-дисплея.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version