Home Новини сучасних технологій Xiaomi планує побудувати нову автоматизовану інтелектуальну фабрику

Xiaomi планує побудувати нову автоматизовану інтелектуальну фабрику

0
Xiaomi планує побудувати нову автоматизовану інтелектуальну фабрику

Xiaomi планує побудувати нову автоматизовану інтелектуальну фабрику наступного покоління. Цей завод буде повністю безпілотним і йому буде доручено щорічно виробляти понад 10 мільйонів смартфонів.

Згідно з доповіддю ChinaDaily, перехід від китайського технологічного гіганта настає, оскільки він надалі інвестує у ринок високого класу та “відточує” свої навички у розумному виробництві. Лей Цзюнь, генеральний директор і засновник компанії, заявив, що нову мету було визначено після того, як перша інтелектуальна фабрика Xiaomi завершила шість місяців роботи в Ічжуані, Пекін. Вона займає 1600 квадратних метрів, на заводі розміщена автономна виробнича лінія, яка може виробляти понад 1 мільйон смартфонів преміум класу щороку.

На жаль, старший керівник утримався від розголошення місця розташування нового заводу. За словами Лей Цзюнь, “Китай стикається зі складним міжнародним діловим середовищем, розумне виробництво - це шлях вперед для підприємств. Завдяки незалежним інноваціям Xiaomi сподівається популяризувати промислових роботів і зменшити виробничі витрати до однієї десятої від сучасного рівня ". Для досягнення цієї мети компанія також інвестує значні кошти у дослідження та розробку своїх основних технологій і навіть створила інвестиційний фонд у понад 70 компаніях, пов'язаних з інтелектуальним обладнанням, напівпровідниками та сировиною.

Засновник заявив, що "Ми витратили 10 мільярдів юанів (приблизно 1,48 мільярда доларів) на дослідження та розробки з початку цього року, і ми збільшимо їх на певний відсоток у наступні роки". Далі додаючи, що «Xiaomi буде продовжувати розширювати свій слід на закордонних ринках. Ми плануємо отримати лідерство на європейському ринку протягом найближчих трьох-п’яти років, а в майбутньому і в більш розвинених країнах ».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version