Реклама

Відеокарта Asus GeForce RTX 3070 отримує “турбіну”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Відеокарта Asus GeForce RTX 3070 отримує “турбіну”. Особливістю цієї відеокарти є система охолодження з відцентрованим вентилятором, за яким закріпилося некоректна назва «турбіна».

Відеокарта Asus GeForce RTX 3070 отримує "турбіну"

Хоча через високу швидкість обертання вентилятора така системи охолодження зазвичай виходять гучною, до їх переваг слід віднести той факт, що вони безпосередньо виводять гаряче повітря з корпусу комп’ютера.

Габарити нової відеокарти рівні 269 х 112 х 40 мм. Карта отримує додаткове харчування за двома 8-контактним роз'ємів. Графічний процесор розганяється до частоти 1 725 МГц в режимі Gaming Mode і до 1755 МГц - в режимі ОС Mode.

Швидкість роботи пам'яті GDDR6 дорівнює 14 Гбіт / с. Обсяг пам'яті дорівнює 8 ГБ. На монтажній планці можна бачити три роз'єми DisplayPort 1.4 і один роз'єм HDMI 2.1. Ціну новинки виробник не приводить.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OPPO та iQOO презентували нові технології швидкісної зарядки

На ChinaJoy 2020 OPPO та iQOO презентували нові технології швидкісної зарядки.Серпень почався із новинок в розділі швидкісних зарядок, зокрема...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -