Реклама

Відеокарта GeForce RTX 3090 не сильно швидша за RTX 3080

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З сьогоднішнього дня була знята заборона на публікацію оглядів відеокарти GeForce RTX 3090 і від сьогодні ми зможемо дізнатися, що вона представляє собою і для чого вона потрібна. Нагадаємо, що RTX 3090 має в своєму розпорядженні на 20% більшої кількості ядер CUDA, ніж RTX 3080. Пропонує вона більш ніж удвічі більше пам’яті, але при цьому і коштує більш ніж удвічі більше. Дивлячись на ці дані, можна було сміливо говорити, що RTX 3080 для ігор набагато краще, але тепер в нас є можливість в цьому переконатися. За попередніми даними стало відомо, що відеокарта GeForce RTX 3090 не сильно швидша за RTX 3080. А тепер детальніше.

На ресурсі Videocardz є ціла підбірка оглядів, так що ми можемо подивитися цікаві для нас. Ми вибрали невелику добірку наочних діаграм.

Як бачимо, приріст у відеокарти невеликий. Якщо брати карти Founders Edition або моделі, що працюють на тих же частотах, то приріст складе близько 10%. При цьому вже є розігнані відеокарти, наприклад, Asus GeForce RTX 3090 Strix OC. І ось саме цей адаптер швидше референсної RTX 3080 вже на 18%, тобто цілком пристойно.

Однак, по-перше, більш ніж дворазову різницю у вартості це не виправдовує, а по-друге, навіть RTX 3080 більшості геймерів вистачить позаочі. Само собою, і RTX 3090 знайде своїх покупців, але не дарма Nvidia сама позиціонує як флагмана ігрової лінійки нового покоління саме RTX 3080.

Рекомендуємо: Наддовга Відеокарта Для Фанатів LEGO – Galax GeForce RTX 3090.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як користуватися смартфоном, щоб батарея прослужила якомога довше

Всі ми з вами стикалися з тим, що через рік-два наш мобільний телефон починає дуже швидко розряджатися і на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -