Реклама

Поширилися якісні зображення смартфона Nokia 7.3

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше повідомлялося, що на події Nokia Mobile (22 вересня) буде представлено смартфон Nokia 7.3. Однак це так і не відбулося, оскільки HMD Global лише анонсувала Nokia 2.4 та Nokia 3.4 разом з рядом аксесуарів. Хоча дата запуску все ще невідома, сьогодні в мережі поширилися якісні зображення смартфона Nokia 7.3. Візуалізація та зображення було показані дякуючи співпраці Стіва Хеммерстоффера, який найвідоміший як OnLeaks, з технологічним блогером IPEEWorld.

Nokia 7.2 має вирізану краплю, але Nokia 7.3 перемикається на прорізний дисплей. Місце під фронтальну камеру знаходиться у верхньому лівому куті, як ми бачили на багатьох телефонах. Кажуть, що екран має розмір 6,5 дюйма з роздільною здатністю FHD +, заокругленими кутами та нижньою рамкою середнього розміру.

Смартфон отримав чотири камери та світлодіодний спалах, який отримав нове положення. На задній панелі Nokia 7.3 все ще є сканер відбитків пальців. Дивно, але джерело говорить, що телефон має пластикову задню панель, на відміну від Nokia 7.2, яка має задню панель Gorilla Glass.

Поширилися якісні зображення смартфона Nokia 7.3

Зображення показують, що у верхній частині телефону є аудіороз'єм, а внизу знаходиться порт USB-C, основний мікрофон та динамік. Розміри вказані як 165,8 х 76,3 х 8,2 міліметрів.

Поширилися якісні зображення смартфона Nokia 7.3

Як повідомляється, у Nokia 7.3 є процесор Snapdragon 690, який забезпечує підтримку 5G. Також за чутками є акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

Поширилися якісні зображення смартфона Nokia 7.3

На події Nokia у вівторок було виявлено, що найближчим часом з'явиться більше продуктів, тому до кінця року слід очікувати ще щонайменше двох оголошень, одне з яких має бути для Nokia 7.3.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Hisense випустили серію ігрових моніторів Hard series

В кінці липня китайський гігант побутової техніки Hisense оголосив про вихід на ринок ігрових дисплеїв. Через два місяці після...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -