Реклама

Чому ПриватБанк закриває очі на крадіжки грошей?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Продовжуємо Рубрику відгуків клієнтів ПриватБанку, оскільки нещодавно з’явився новий негативний відгук від клієнта ПриватБанку. У ньому детально описана доволі обурлива ситуація зі зникненням коштів.

В ніч на 29 жовтня 2021 року, в однієї з клієнток почали знімати кошти. Загалом було близько 800 платежів на однакові суми 24,99 грн, загальна сума яких вийшла 20 500 грн. При тому, що частина цих коштів були кредитні. Ні разу за час зняття коштів не прийшло жодне сповіщення на телефон. Хоча, якщо розраховуватись карткою чи знімати великі суми, то потрібно підтверджувати дію за допомогою коду з смс.

В момент, коли клієнтка побачила, що на її карті стало значно менше коштів, вона відразу зателефонувала до банку і мала нагоду поспілкуватись з трьома операторами.

Рекомендуємо: Черговий скандал у ПриватБанк. Як у користувачів крадуть кошти?

Перший з робітників банку сказав, що коли знімають по сумі 24,99 грн, то банк нічим допомогти не зможе. От якби на суму від 150 грн, тоді вже якось би це змогли вирішити.

Другий оператор проігнорував інформацію про те, що жінка яку пограбували, зараз за кордоном, і порадила йти до поліції писати заяву.

Третій, пішов радитися з іншими, що робити в такій ситуації. Після цього повідомив, що краще закрити кредит і заблокувати картку. А на питання, як можна було зняти суму в 20 500 грн, якщо ліміт лише 1000 грн, ніхто не відповів.

Клієнтка обурена такою ситуацією та відсутністю допомоги зі сторони банку та радить усім бути обачними та не довіряти свої кошти вище згаданому банку.

Також нещодавно стало відомо, чи варто українцям хвилюватися через обмеження кількості переказів на картку ПриватБанку.

Чому ПриватБанк закриває очі на крадіжки грошей?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Список пристроїв Apple, які несумісні з Apple macOS Big Sur

Раніше ми повідомляли, що нова нова ОС Apple ламає старі MacBook Pro. Сьогодні ми дізналися, що "під роздачу" попали не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -