Реклама

Фантастична гра Cyberpunk 2077 стала хітом В Китаї

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Фантастична гра Cyberpunk 2077 стала хітом В Китаї. Враховуючи, що китайський уряд ще не дав добро на випуск Cyberpunk 2077 в країні.

Поки що гравці користуються VPN, щоб купити Cyberpunk 2077 в Steam, GOG і Epic Store, а також замовляють консольную версію з інших країн світу. Висловлюються припущення, що уряд може в будь-який момент заблокувати цифрові версії гри.

Старший аналітик Niko Partners Даніел Ахмад (Daniel Ahmad) повідомив, що популярність Cyberpunk 2077 в Китаї виявилося позамежною. У перший же день 7500 стримерів залучили близько 19 мільйонів глядачів на платформах Douyu, Huya і Bilibili.

Цікаво те, що по кількість попередніх замовлень комп'ютерної версії Китай в якийсь момент був на першому місці, а стартові продажі аналітик називав високими.

Вчора компанія CD Projekt RED принесла офіційні вибачення за те, що розробники не показали, в якому стані знаходиться Cyberpunk 2077 на консолях Xbox One і PlayStation 4 перед релізом гри, а також підтвердила, що всі бажаючі можуть повернути гроші за гру.

Сьогодні версія для PlayStation 4 має 50/100, а версія для Xbox One оцінена в 51/100, при цьому для користувача оцінки поки що завмерли на відмітках 29/100 та 40/100 відповідно

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp Web: як легко вимкнути сповіщення

WhatsApp Web — це версія для користувачів, призначена для тих, хто не може постійно користуватися своїм смартфоном і/або хоче...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -