Реклама

З’явилася візуалізація смартфона Nokia 3.4

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія HMD Global готується до релізу новинки Nokia 3.4, але інформації про дату запуску поки що немає. Сьогодні в мережі з’явилася візуалізація смартфона Nokia 3.4. Також, стали відомі специфікації смартфона та ціни на новинку.

З’явилася візуалізація смартфона Nokia 3.4

Із зображення, знайденого в мережі, видно лише задню панель із круглим модулем камери. У модулі розміщена потрійна установка камери та світлодіодний спалах. Останній витік показує, що налаштування камери включає 13-мегапіксельний основний шутер та неуточнені 5-мегапіксельні та 2-мегапіксельні датчики, які, ймовірно, будуть макрокамерою та датчиком глибини відповідно. Ззаду також є очевидний датчик відбитків пальців.

Також, за чутками, стало відомо, що Nokia 3.4 отримає 6,5-дюймовий дисплей із співвідношенням сторін 20: 9 та роздільною здатністю HD + 1600 x 720пікселів. NokiaPowerUser заявляє, що телефон також матиме прорізний дизайн, який спереду отримає 8-мегапіксельну камеру.

Смартфон буде працювати на Snapdragon 460 SoC. Nokia 3.4 отримає 32 ГБ внутрішньої пам’яті в стандартній комплектації, хоча також є в наявності варіант із 64 ГБ. Обидві моделі включають 3 ГБ оперативної пам'яті та акумулятори на 4000 мАг. Телефон також буде запускати Android 10 у складі програми Android One.

Очікується, що Nokia представить смартфон наприкінці вересня або в жовтні, а випуск відбудеться незабаром після цього. Коштувати він буде від 150 доларів.

Рекомендуємо: Розкриті Технічні Характеристики Смартфона Nokia 5.3.

Джерело: NokiaPowerUser

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рекомендуют лучшие мессенджеры в 2021 году

Стаття доступна українською...Загрузите на телефон одно из лучших приложений для чата, и вам никогда не придется беспокоиться о том,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -