Home Новини сучасних технологій Відома дата заміни EMUI для смартфонів Huawei

Відома дата заміни EMUI для смартфонів Huawei

0
Відома дата заміни EMUI для смартфонів Huawei

Відома дата заміни EMUI для смартфонів Huawei. Як повідомляється, це відбудеться 18 грудня. 90% вже випущених смартфонів Huawei можуть бути переведені на HarmonyOS.

На конференції Huawei для розробників (HDC 2020) у вересні цього року представники компанії розповіли про операційну систему HarmonyOS 2.0 і, фактично, представили її в якості заміни фірмового інтерфейсу EMUI. Тоді ж було сказано, що бета-версія HarmonyOS для смартфонів вийде до кінця року. Зараз з’явилося більше конкретики з цього приводу.

Як повідомив китайський інформатор, який спеціалізується на витоках про смартфони Huawei, бета-версія HarmonyOS вийде 18 грудня. Це не точна, але вельми вірогідна дата. Якщо і будуть якісь зрушення за часом анонса, то, швидше за все, невеликі. У цей день представлять закриту бета-версію - для тестування всередині компанії і серед дуже обмеженого числа користувачів. Відкрите бета-тестування HarmonyOS почнеться в січні-лютому 2021 року, після цього, через кілька місяців, вийде і фінальний варіант. Тим не менш, деякі щасливчики зможуть випробувати HarmonyOS вже в грудні.

Раніше представники Huawei заявили, що до 90% модельного ряду смартфонів Huawei і Honor може бути переведено на HarmonyOS. Перехід буде здійснюватися поступово в залежності від апаратної платформи. На першому етапі нову ОС отримають моделі на базі новітньої однокристальної платформи Kirin 9000.

Читайте також: Налаштування Бездротового Роутера Apple AirPort Express.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version