Home Новини сучасних технологій Відеокарту Radeon RX 6800 XT показали в незвичному кольорі

Відеокарту Radeon RX 6800 XT показали в незвичному кольорі

0

Відеокарту Radeon RX 6800 XT показали в незвичному кольорі. Ймовірно, що AMD запропонує спеціальну версію Radeon RX 6800 XT – Black Edition.

Відеокарту Radeon RX 6800 XT показали в незвичному кольорі

Референсні відеокарти AMD Radeon RX 6000 оформлені в чорному і сірому кольорах, але, судячи зі знімків, що з’явилися в Мережі зараз, у Radeon RX 6800 XT буде і практично повністю чорний варіант.

Фото AMD Radeon RX 6800 XT в новому колірному виконанні виявилося в китайській соціальній мережі. Варіант самостійної фарбування виключений - аж надто все добре виглядає. До того ж на чорній теплорозподільної пластині (у звичайній Radeon RX 6800 XT вона сіра) присутні фірмові наклейки.

Ніякі характеристики такої Radeon RX 6800 XT Black Edition не повідомляються, але відеокарта, крім кольору, нічим не відрізняється від референсного зразка, так що і специфікації її, швидше за все, будуть відповідати звичайній Radeon RX 6800 XT. А ось чи буде відповідати ціна, і чи з'явиться ця версія в широкому продажі нарівні зі звичайною Radeon RX 6800 XT - скоро дізнаємося.

Читайте також: Sapphire готує до випуску відеокарту Radeon RX 6800 XT Pulse.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version