Home Новини сучасних технологій Microsoft почне примусове оновлення деяких користувачів Windows 10

Microsoft почне примусове оновлення деяких користувачів Windows 10

0

Microsoft почне примусове оновлення деяких користувачів Windows 10. Вони розпочали інформувати користувачів про те, що Windows 10 версії 1903 закінчує підтримку в наступному місяці, і ті, хто все ще використовує непідтримувану операційну систему, будуть примусово оновлені без їх дозволу.

Раніше в цьому році Microsoft оголосила, що Windows 10 версії 1903 закінчує підтримку в грудні, і остаточне сукупне оновлення отримає 8 грудня. Оскільки закінчення служби 8 грудня, а до нього залишилося менше місяця, програмний гігант хоче переконатися, що користувачі автоматично оновлюються.

Найближчими тижнями Microsoft почне примусово оновлювати версії Windows 10 версії 1903 до новішої сумісної версії, наприклад версії 1909. Якщо ваш пристрій не готовий до версії 2004 або 20H2, ви не оновитеся до версії 1909.

Microsoft почне примусове оновлення деяких користувачів Windows 10

Якщо ви користуєтеся версією 1909, ви будете примусово оновлені до версії 2004 у травні 2021 року. Це пояснюється тим, що технічний гігант планує знищити Windows 10 версії 1909 у травні, а ті, хто все ще використовує її, повинні оновитися.

Можливість обійти блок оновлення

Зверніть увагу, що тепер ви можете обійти блок оновлення або вказати версію Windows 10, яку ви хочете використовувати , внісши відповідні зміни до редактора групової політики або редактора реєстру.

Кінець служби стосується лише тих, хто використовує Windows 10 Home та Pro. Microsoft буде підтримувати користувачів Windows 10 Enterprise та Education ще рік-два.

Подібним чином це буде дуже поступове впровадження, і не всі будуть примусово оновлені до новітньої версії Windows.

Варто також зазначити, що велика кількість користувачів все ще використовує Windows 10 версії 1903 з якихось причин. Більшість не отримали оновлення до версії 1909 чи версії 2004 / 20H2 через таємничі блоки оновлення, які були викликані безліччю критичних та незначних помилок та дуже складним впровадженням загалом.

Пізніше цього року Microsoft також планує розширити випуск Windows 10 версії 20H2, інакше відомого як оновлення від жовтня 2020 року . У першій половині 2021 року ще одне оновлення стилю пакета оновлень під назвою Windows 10 21H1 почне надходити до споживачів.

Windows 10 версії 21H1 замінить версію 20H2 виправленнями та вдосконаленнями. Згідно з повідомленнями, Microsoft стримує нові функції для оновлення Windows 10 “Sun Valley”, яке, як очікується, надійде у другій половині наступного року.

Читайте також: Windows 10 дозволяє повністю видаляти фото з підключеного смартфона.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version