Home Новини сучасних технологій Представлено основні функції програми Microsoft Your Phone

Представлено основні функції програми Microsoft Your Phone

0

Зараз Windows 10 робить чудову роботу, забезпечуючи більш тісну інтеграцію між мобільними та настільними комп’ютерами. Хоча версія програми Your Phone для iOS залишається обмеженою, користувачам Android дозволяється відображати екран свого телефону. Також дозволено синхронізувати вміст буфера обміну та транслювати програми Android на робочому столі. Нижче представлено основні функції програми Microsoft Your Phone.

Основні функції Microsoft Your Phone

Три основні функції програми Your Phone – синхронізація буфера обміну, потокове передавання програм для Android та дзеркало екрана телефону. Як і раніше, є ексклюзивними для кількох телефонів, виготовлених Samsung.

Представлено основні функції програми Microsoft Your Phone

Функція віддзеркалення екрану програми “Ваш телефон” від Microsoft спочатку була розроблена для декількох мобільних пристроїв. Сюди входять і смартфони OnePlus, але вона була звужена до функції лише Samsung після виявлення проблем із продуктивністю.

На додаток до підтримки дзеркала на екрані, Windows 10 також має можливості перетягування для файлів, що зберігаються у вашому мобільному пристрої. Як завжди, це не буде працювати, якщо у вас немає підтримуваного телефону Galaxy.

Користувачі, які не володіють телефоном Samsung, все ще отримують нові функції з оновленнями програми Windows 10 Your Phone, але вони набагато незначніші. Наприклад, в даний час Microsoft тестує функцію, яка дозволить вам вимкнути Bluetooth, Wi-Fi та стільниковий зв’язок безпосередньо з робочого столу.

Нещодавно Windows 10 було оновлено з підтримкою програм для телефонів на ПК, і досвід роботи дуже простий завдяки Wi-Fi Direct, Bluetooth та користувацьким драйверам від Microsoft та Samsung.

Ця функція навіть дозволяє закріплювати мобільні програми на ПК, тому ви можете їх запускати, не відкриваючи програму Your Phone.

Раніше цього місяця Microsoft також додала підтримку паралельного потокового передавання програм для Android. Знову ж таки, ці функції призначені лише для телефонів Samsung.

Схоже, чекання не закінчиться для тих, хто не є власником продукту Samsung. Microsoft підтвердила, що розширені функції програми Your Phone залишаться ексклюзивними для телефонів Samsung.

У серпні одне анонімне джерело повідомило нам, що розширені функції будуть ексклюзивними для телефонів Samsung та Microsoft. Це пов’язано з тим, що Windows 10 потребує “спеціальних драйверів” у прошивці телефону, а це означає, що виробник мобільних пристроїв повинен буде звернутися за допомогою до Microsoft.

Хоча Android - це платформа з відкритим кодом, Microsoft не може додати цю функцію до ОС Android та перенести її на більше пристроїв. Це може надійти до смартфонів інших виробників лише тоді, коли обидві компанії працюють разом.

Як підтвердив Вішну Нат, старший інженер Microsoft, вдосконалені функції програми "Ваш телефон" залишаться ексклюзивними для телефонів Samsung, оскільки вони потребують інтеграції ОС / прошивки.

Читайте також: Інтерфейс Windows 10 зазнає великих змін.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version