Реклама

Відомі характеристики супербюджетного смартфона від Samsung

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Відомі характеристики супербюджетного смартфона від Samsung. Galaxy A02 отримає великий акумулятор, хорошу зарядку і платформу Qualcomm.

Бюджетний смартфон Samsung Galaxy A02, схоже, буде цікавішим, ніж вважалося раніше. Чутки приписували цьому апарату акумулятор ємністю 3500 мА • год, але сертифікаційні документи говорять про те, що смартфон отримає елемент живлення ємністю 5000 мА • год. Також раніше бенчмарки розкрили, що Galaxy A02 буде оснащений SoC Snapdragon 450 і 3 ГБ оперативної пам’яті, і в підсумку виходить дуже непоганий набір для бюджетного смартфона.

Потужність зарядки при цьому складе 15 Вт, тобто і в цьому плані смартфон буде гідним. Що стосується інших даних, раніше апарату приписували дисплей діагоналлю 5,7 дюйма і 13-мегапіксельну камеру, але поки ця інформація не підтверджена.

Читайте також: Помічено новий смартфон від Samsung – Galaxy A02s.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як додати або змінити мову клавіатури iPhone

З’єднання з різними частинами світу через Інтернет іноді вимагає використання іншої мови для спілкування. Але це дійсно дратує, коли автовиправлення завжди змінює написане, коли...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -