Реклама

Невідомий телефон OPPO отримав декілька сертифікатів

Останні Новини

Не так давно, OPPO презентувала свої новинки, а зараз, невідомий телефон OPPO отримав декілька сертифікатів. Даний телефон отримав номер моделі CPH2127. Щодо сертифікатів, то OPPO CPH2127 помічений у базі даних FCC, TENNA, BIS, TKDN та ЄЕС. Відповідно нам розкрились певні характеристики.

Працюватиме CPH2127 на восьмиядерному процесорі Qualcomm з базовою частотою 1,80 ГГц. Ймовірно, це буде Snapdragon 662 SoC, але це не підтверджено. Оперативна пам’ять складе 4 Гб, а операційна система – Android на базі ColorOS 7.2. Отримає телефон акумулятор ємністю 4890 мАг.

Невідомий телефон OPPO отримав декілька сертифікатів

Також була розміщена схема задньої частини OPPO CPH2127. Отримає задня панель 3 камери та світлодіодний спалах, які розміщені у прямокутній формі. Там же ж знаходиться сканер відбитків пальців. Щодо розмірів, то телефон отримає розмір 163,84 х 75,09 мм, а діагональ складе 180,23 мм. Звідси можна припустити, що CPH2127 отримає дисплей близько 6,5 дюймів.

Рекомендуємо: Компанія Toshiba Перестає Виробляти Ноутбуки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

7 правил для надійних паролів: Як створити та запам’ятати свої облікові дані для входу

Безпека вашого банківського рахунку, електронної пошти та акаунтів в соцмережах залежить від того, наскільки надійно ви захищаєте свої численні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -