Реклама

Розпочались глобальні продажі годинника Nubia Watch

Останні Новини

Смарт-годинник Nubia Watch вперше був представлений на краудфандинговій платформі Kickstarter ще на початку вересня 2020 року. Зараз ж, розпочались глобальні продажі годинника Nubia Watch. Ціни на глобальних ринках визначені такі – 219 дол / 219 євро / 189 фунтів стерлінгів. Годинник доступний до покупки уже в США та Канаді, країнах Європейського Союзу та Великобританії, а ще в Об’єднаних Арабських Еміратах, Індонезії, Японії, Австралії, Ізраїлі, Макао, Саудівській Аравії, Гонконгу, Кувейті та Сінгапурі.

Nubia Watch – це смарт-годинник із вигнутим екраном розміром 4,01-дюйма. Виготовлений годинник із нержавіючої сталі та алюмінію. З додаткових функцій тут присутні NFC, Bluetooth 5.0 та Wi-Fi, рейтинг захисту IP54 та функції відстеження пульсу, тренувань тощо.

Рекомендуємо: Аналітики прогнозуть збільшення глобальних поставок Apple iPad у 2020 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, как сэкономить на расходах на интернет и мобильную связь

Стаття доступна українською... У каждого человека, есть заложен определенный бюджет и в большинстве случаев, расходы на мобильного оператора, а...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -