Home Новини сучасних технологій Відомі результати діяльності Lifecell у 1 кварталі 2021 року

Відомі результати діяльності Lifecell у 1 кварталі 2021 року

0

Цього тижня компанія lifecell підсумувала свої фінансові та операційні результати, а отже стали відомі результати діяльності lifecell у 1 кварталі 2021 року. Відповідно до опублікованих даних, у lifecell відбулось зростання доходу на 20.2% та EBITDA на 34.9% на річній основі. А також компанія отримала чистий прибуток у розмірі 83.2 млн. грн., тоді як у 2020 році компанія отримала 150.9 млн. грн. чистого збитку.

Зростання доходу та отримання прибутку компанії пояснюється розширенням абонентської бази та отриманням вищого доходу від передачі даних. Щодо витрат, то в 1 кварталі 2021 року відбулось зниження експлуатаційних витрат, зменшились капітальні інвестиції, а ще був встановлений суворий контроль за витратами в період пандемії.

Окрім цього відбулось зростання активної абонентської бази на 6,7% у першому кварталі 2021 році, що пояснюється якісним наповненням тарифних планів та іншими діями, спрямованими на утримання клієнтів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version