Реклама

Відомі технічні характеристики та ціна смартфона OPPO RENO4 SE

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В серпні ми повідомляли, що смартфон OPPO з номером моделі PEAM00 / PEAT00 з’явився в базі даних TENNA. Також повідомлялося, що цей смартфон отримає Dimensity 800 або Dimensity 800U. Але інформація виявилася неправильною. Сьогодні ж, нам стали відомі технічні характеристики та ціна смартфона OPPO RENO4 SE

Відомі технічні характеристики та ціна смартфона OPPO RENO4 SE

Зараз нам відомо, що смартфон отримає 6,43-дюймовий AMOLED-екран з перфорованим дизайном. Він підтримує роздільну здатність Full HD + 1080 x 2400 пікселів. Також повідомляється, що він буде працювати на Dimensity 720. Живитися смартфон буде від акумулятора ємністю 4300 мАг, який підтримує швидку зарядку потужністю 65Вт. Керуватися смартфон буде ОС Android 10 разом із ColorOS.

Фронтальна камера Reno4 SE має 32Мп, а основна камера отримала 48-мегапіксельну + 8-мегапіксельну + 2-мегапіксельну систему потрійних камер, розміщену всередині модуля квадратної форми. Він також має слот для карт пам'яті microSD для додаткового зберігання.

RENO4 SE має розміри 163,9 x 75,1 x 8,4 мм, важить 186 грам і буде доступним в трьох кольорах - синій, чорний та білий.

Очікується, що він вийде у варіанті 8 ГБ оперативної пам'яті + 128 ГБ пам’яті та 8 ГБ оперативної пам'яті + 256 ГБ пам’яті. Ціна смартфона 395 доларів та 439 доларів, відповідно. Ціни актуальні для Китаю. Реліз в найближчі дні.

Рекомендуємо: OPPO Патентує Новий Смартфон Із Технологією Li-Fi

Джерело: OPPO

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Відомі технічні характеристики та ціна смартфона OPPO RENO4 SE
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як безпечно утилізувати батарейки та акумулятори

Кожного дня ми використовуємо незліченну кількість електричних приладів. Деякі працюють через блоки живлення, деякі на акумуляторах, інші ж на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -