Реклама

Відомо, чому не всі зможуть користуватися новою версією Windows 11

Останні Новини


Нещодавно Microsoft запустив нову версію Windows 11. Це сталося після довгого тестування та усунення різних проблем, які виявляли користувачі. На жаль, не всі зможуть насолодитися цим оновленням. Чому? Зараз розповімо.


Windows 11 - це дуже потужне та серйозне оновлення. Для встановлення якого потрібно мати відповідну техніку, тобто не дуже старий комп'ютер. Про це говорить сама компанія. До речі, власники 10 версії Windows зможуть перейти на 11 також.

Цікаво прочитати: Названо основні переваги Windows 11


Microsoft не буде нікому перешкоджати завантажувати оновлення, але попереджає, що при наявності старого комп'ютера, проблеми виникнуть в користуванні точно.


Ті, хто встановлять Windows 11 на комп'ютер, який не є сумісним, отримають повідомлення від Microsoft про те, що зіпсуватись від оновлення може навіть сам пристрій. Також не буде ніяких гарантій від компанії, якщо ви знехтували рекомендаціями та все таки встановили новий Windows. З дрібних проблем можуть виникнути такі, як збій електронної пошти, годинника і т.д.


Якщо ж ваш комп'ютер повністю підходить для оновлення, тоді можете бути спокійними. Сама компанія Microsoft гарантує захист від збоїв майже на 100%.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Qualcomm працює над розігнаною версією останнього чіпсету

Кілька днів тому Qualcomm запустила свій новий флагманський чіпсет “ Snapdragon 888 5G”, заснований на 5-нм виробничому процесі. Набір мікросхем також вперше має суперядро...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -