Home Новини сучасних технологій Відомо, чому операційна система Windows 11 негативно впливає на накопичувачі

Відомо, чому операційна система Windows 11 негативно впливає на накопичувачі

0

Нещодавно з’явилася можливість встановити нову Windows 11 і велика кількість користувачів ПК скористалася нею, а інші залишилися на 10 або 7. Встановивши нову версію, вони зіткнулися з багатьма помилками, які обурили їх. Якісь Microsoft відразу виправили, частину через деякий час, а інші є навіть сьогодні.

Одна з них – це те, що сама система уповільнює SSD накопичувачі, які мають пам’ять NVMe.

Вона не тільки вплинула на швидкість їх роботи, а і на стабільність іншої периферії. Також з’явилося багато проблем з програмами, драйверами і так далі. Через це користувачі Windows 11 починають нервувати і дуже чекають на оновлення, які принесуть з собою “фікси”.

Цікаво: Названо функції, які виконує безпечний режим Windows.

Поки що Microsoft нічого не сказали з цього приводу, але скоріше всього вони почали їх створювати і мабуть через деякий час ми зможемо нормально користуватися нашою периферією та SSD.

Погодьтеся, коли купуєте SSD, то хочете, щоб вони дали хорошу автономність комп’ютеру і велику швидкість запису. Але ті, хто користується Windows 11 та мають SSD, говорять зовсім інше. Вони почали скаржитись на проблеми з драйверами. Також на швидкість читання і запису накопичувача, тому що вона дуже сильно знизилась.

І в додаток до цього з’явилися гальмування при введенні та виводі у системі зберігання даних.

Майже таке саме було і з Windows 10. Microsoft витратили дуже багато часу на ці проблеми, але все таки “пофіксили” їх. Тому наберіться терпіння і чекайте, поки вони випустять оновлення, яке має виправити низьку швидкість SSD.

Також нещодавно стало відомо, чому не всі зможуть користуватися новою версією Windows 11.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version