Реклама

Відомо, чому раніше всі відключали автооновлення додатків, а зараз навпаки

Останні Новини

Автооновлення додатків увімкнене практично на усіх телефонах при покупці, але раніше всім радили відключати цю функцію. Зараз навпаки люди її вмикають, що ж такого змінилось в правилах? Сьогодні про це і поговоримо.

Ще декілька років тому смартфони дуже відрізнялись від тих, які стоять на полицях зараз. В старих моделях було мало пам'яті (максимум 64 Гб) і тому радили відключати автооновлення. Кожна програма спочатку має один обсяг, потім після декількох оновлень вже зовсім інший. Справа в тому, що з виходом оновлення в додатках додаються функції, змінюється та покращується інтерфейс і все це впливає на об'єм. Не може бути так, що функцій стало більше, а місця програма займає стільки ж як і раніше. Саме тому, коли в телефонах вільна пам'ять була на вагу золота, радили не використовувати автооновлення. Людина тоді сама вибирала які додатки оновлювати, а які ні. І це було з однієї сторони зручно.

Цікаво: Що нового передбачає оновлення WhatsApp?

Яка ситуація на даний момент і чому всі стали активно користуватись автоматичним оновленням? Ну найголовніша причина - це великий обсяг пам'яті в сучасних телефонах. Вона може мати 256 Гб або ж навіть 512 Гб. Цього цілком вистачить на всі програми. Саме тому люди і почали не задумуватись про те, чи будуть займати додатки більше місця чи ні.

Якщо говорити серйозно, то оновлення додатків мало впливає на пам'ять якщо порівняти із усім непотрібним, що люди тримають на смартфонах. Варто просто очистити зайві фото, відео, документи і ви помітите як місця стало в рази більше. Є ж люди, які мають мінімум вільного місця на смартфоні, навіть ті ж самі 64 Гб, а пам'ять в них не закінчується навіть через пару років користування. Вся справа в тому, що такі користувачі не завантажують на пристрій все підряд. Вони користуються лише кількома потрібними програмами, а час від часу чистять смартфон від зайвого і все. А є інша категорія людей, яким скільки не дай вільного місця, вони його використають за пів року і не будуть знати що робити далі.

Автооновлення та і взагалі оновлення додатків дуже важливе. За допомогою нього в програмах виправляються помилки, прибираються вразливості, додаються потрібні функції. Не варто нехтувати цим. Тому, якщо ви вирішили відключити автооновлення для збереження пам'яті, то не варто так робити бо це не вирішення проблеми. Краще просто почистити пристрій, перемістити фото на хмарне сховище, видалити зайві програми та документи і ви побачите, що місця стане набагато більше, ніж від відсутності оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google почне записувати та зберігати телефонні розмови

Ще рік тому було відомо, що Google почав працювати над додаванням підтримки записи розмов в додаток Google Phone....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -