Home Новини сучасних технологій Відомо, чому смартфон POCO X3 Pro став популярнішим за Redmi Note 10...

Відомо, чому смартфон POCO X3 Pro став популярнішим за Redmi Note 10 Pro

0

Ще не так давно, одним із найкращих сучасних смартфонів рахували саме Redmi Note 10 Pro. Проте, вже після анонсування POCO X3 Pro, попередній смартфон почав відходити назад. Чому так сталося? Ось чому: крім оновленого Amoled-дисплею, експерти більше не знайшли значних характеристик.

Зрозуміло, що багато користувачів, все одно будуть триматися власної думки, але більшість повністю змінили своє відношення до даного пристрою.

Отже, що незвичайного є у нещодавно презентованому смартфоні: Poco X3 Pro. Нижче буде описано характеристики потужнішого (за нашою думкою та думкою експертів) смартфону Poco X3 Pro.
X3 Pro, насамперед, набув своєї популярності через бюджетну та доступну кожному ціну, але, водночас, маючи якісну систему функціонування.

Цікаво: Названо 9 головних причин, чому смартфон POCO X3 Pro популярний серед українців.

До прикладу: на Poco X3 Pro встановлений потужний та оновлений процесор Qualcomm Snapdragon 860. У конкурента Redmi Note 10 Pro функціонує менш розвинуте системне забезпечення: Snapdragon 732G.
Щодо дизайну та оформлення зовнішнього корпусу, Poco X3 Prо має компактний розмір екрану 6.67 дюймів з високим дозволом частоти оновлення дисплею (ІРS) на 120 Гц.

До того ж, на X3 Prо розроблена достатня кількість оперативної та внутрішньої пам‘яті.
Також даний смартфон має автоматичну систему охолодження Liquid Cool Technology 1.0 Plus, що є дуже зручно.
Варто ще згадати функціонування батареї смартфона, так як вона становить 5160 мАг.

Згадали вже все, окрім камери. На перший погляд, можна подумати, що вона є гіршою, ніж у Redmi Note 10 Pro, так як у ньому зйомка відбувається у розширенні 108 Мп, в той час, коли у X3 Pro в два рази менше. Проте, не потрібно відразу робити поспішні висновки, так як після перевірки багатьма користувачами, виявилось все навпаки: фотографії у гіршій якості були саме на Redmi Note 10 Pro.

Цікаво: Названо 3 причини, чому зйомка камери Xiaomi Redmi Note 10 Pro ідеальна.

Отже, аналізуючи всю вищенадану характеристику, можна зробити висновок, що Poco X3 Pro дійсно коштує того, щоб його придбати і досить вигідна пропозиція очікує на вас за цим посиланням.

Якщо ж вам по душі більше смартфон Redmi Nite 10 Pro, то за цим посиланням його покупка буде досить вигідною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version