Home Новини сучасних технологій Відомо, чому Telegram обирають люди усіх поколінь

Відомо, чому Telegram обирають люди усіх поколінь

0
Відомо, чому Telegram обирають люди усіх поколінь

Останнім часом месенджер Telegram набирає стрімко популярності. Напевно кожен помітив, як кожного дня хтось новий із друзів та знайомих додається туди. Цікаво, але навіть літні люди, які не сильно розбираються в техніці, і ті реєструються саме в Telegram. Є декілька переваг в цього додатку, які так сильно приваблюють людей будь-якого віку. Про це сьогодні і поговоримо.

Ми зібрали декілька причин, чому варто завантажити собі Telegram, а не якийсь інший додаток:

∙Максимально легкий в використанні. Telegram має зручний інтерфейс без зайвих непотрібних функцій. Там все просто. Тому і мала дитина, і старше покоління може з легкістю його використовувати. До того ж, програма не зависає коли поганий інтернет чи старий телефон.

∙Конфіденційність. В Telegram не обов'язково показувати свій номер як наприклад в Viber. Вистачить просто вигадати нікнейм по якому люди зможуть вас знайти. Це зручно навіть в тому плані, що шахраї та інші рекламні компанії не використають ваші дані в своїх цілях. Окрім цього, коли листуєшся в чаті, то не обов'язково потрібно світити своє ім'я чи нікнейм. Це стосується групових чатів, де безліч чужих людей. Тобто, ви спокійно можете обговорювати якусь тему, але не признаватись хто ви є. Унікальна функція, яка доступна не у всіх соц мережах.

∙Новини. На Telegram-каналах є дуже велика кількість каналів від ЗМІ. Вони офіційні, розповсюджують тільки правдиву інформацію із посиланнями на джерела. Зручність в тому, що ви можете підписатись на один канал і бачити всю актуальну інформацію про свою країну чи світ. Вам не доведеться читати довгі тексти, адже в Telegram все побудове так, щоб лише виділяти головну думку самої новини. Зручно та швидко ви будете в курсі всіх подій.

∙Наклейки. Не найголовніше, що повинно бути в месенжері, але все одно важливо. Telegram має більше наклейок та смайлів, ніж будь-який інший додаток. Ви можете зробити свою розмову цікавою та яскравою незалежно від теми.
∙Універсальність. Додаток Telegram працює однаково добре як на ПК, так і на смартфоні. Комп'ютерна версія ні чим не гірше за звичайну на телефоні. До того ж, можна передавати інформацію на 2 Гб, а якщо ви придбали платну підписку - то на 4 Гб.

Цікаво: В Telegram виявили бота, який викрадає одноразові банківські паролі

Для багатьох додаток Telegram це єдиний месенджер, де можна поспілкуватись. Інші ж мають його як запасний або додатковий. Немає значення, важливо лише те, що програма дійсно зручна. До речі, у ньому одночасно може бути не один, а три акаунти. На одному можна вести повсякденні розмови із рідними та близькими, а на іншому тримати робочі чати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version