Home Новини сучасних технологій Відомо, чому ваш наступний флагманський Android смартфон може бути набагато дешевшим

Відомо, чому ваш наступний флагманський Android смартфон може бути набагато дешевшим

0

Сьогодні стало відомо, чому ваш наступний флагманський Android смартфон може бути набагато дешевшим. Qualcomm має нову ідею, яка теоретично могла б знизити вартість майбутніх флагманських телефонів. Вам просто потрібно бути готовим відмовитись від 5G, щоб це сталося.

Багато чіпів Qualcomm вже мають підключення 5G в стандартній комплектації, особливо з флагманською 8-ю серією. Але це може змінитися цього року, тому що Snapdragon 888 може почати пропонувати версію без 5G.

Роланда Квандта з WinFuture, стверджує, що Qualcomm має низьку версію чіпсета Snapdragon 888, який не має вбудованого модему 5G, який присутній на існуючих чіпах Snapdragon 888.

Новий варіант SM8325 все одно матиме таку ж потужність обробки, як і стандартний чіп Snapdragon 888, лише без 5G. Прийняти Qualcomm було б дивним рішенням, особливо з огляду на те, як вони просували впровадження 5G протягом останніх кількох років. Зараз ви навіть можете отримати вбудований 5G на чіпах 6-ї серії, які призначені для дешевих телефонів середнього класу. Які не мають нульового покриття. Телефони 5G марні для людей, які живуть у цих місцях, і перспектива заощадити кілька доларів, дотримуючись 4G, може бути досить привабливою.

Однак Snapdragon 888, який не має модему, може застосовуватись крім смартфонів, ще й для живлення ноутбуків на базі ARM, навіть якщо Qualcomm для цього вже має спеціальну платформу Compute.

Для виробників було зменшення продажів смартфонів на 5,7% протягом 2020 року через пандемію Covid-19. Економічний вплив та висока ціна деяких флагманських телефонів ускладнили для користувачів оновлення. Ось чому в останній лінійці Samsung Galaxy S21 відбулося різке падіння цін у 2021 році. Snapdragon, ймовірно, робить безмодемний процесор 888, щоб задовольнити запити виробників, які хочуть скоротити витрати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version