Home Новини сучасних технологій Відомо, чи потрібно вимикати на смартфоні інтернет, коли він не використовується

Відомо, чи потрібно вимикати на смартфоні інтернет, коли він не використовується

0

В даній статті ми розглянемо питання, яке точно задавав собі кожен із нас хоча б раз. І це питання стосується інтернет підключення, а саме чи варто вимикати інтернет на смартфоні, коли ви його не використовуєте? Давайте разом спробуємо знайти відповідь на дане питання.

В наш час ми маємо можливість перебувати в мережі весь час. Ми користуємось мобільним інтернетом, домашнім чи громадським Wi-Fi. І це справді вражає, але інколи хочеться відпочити та вимкнути інтернет що б не отримувати ніяких повідомлень, розсилок, сповіщень, тощо. Тобто такий момент можна вважати плюсом в темі відключення інтернету. Також відключення інтернету може зекономити рівень заряду акумулятора, оскільки додатки не оновлюються та не отримують різних сповіщень.

Ну і звісно, позитивним моментом при відключенні мобільного інтернету є економія трафіку. Знову ж таки, при ввімкненому інтернеті додатки використовують трафік навіть якщо ви не користуєтесь в даний момент ними. Тому за умови обмеженої кількості мегабайтів відключення інтернету значно скоротить використання вашого трафіку.
Тепер щодо мінусів відключення інтернету на смартфоні. Сюди можна віднести відсутність зв’язку з вами в мережі протягом певного часу, тобто ви можете на певний час залишитись без зв’язку у месенджерах.

Як бачите, мінус практично лише один. Але напевно більшість користувачів настільки привикли до постійного перебування в мережі, що не захочуть від неї відмовлятись. Як на нас, то тут уже все залежатиме від ваших потреб, особисто я відключаю інтернет лише за умови низького заряду акумулятора та в нічний час. Мій смартфон переходить у режим економії заряду (якщо екран заблокований) із відключенням від усіх наявних мереж з 1 години ночі до 8 ранку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version