Реклама

Відомо, чим небезпечний новий вірус на Android- смартфонах

Останні Новини

Вірусів на смартфонах є дуже багато. Одні із них страшні, інші не настільки шкідливі, але як би там не було, хочеться, щоб на пристрої не було жодних шкідників. На жаль, скільки б не боролись з вірусами, а їх стає все більше. Ось нещодавно вийшов новий. Що він робить та як від нього захиститись? Поговоримо далі.

Що може зробити новий вірус? Оформити вам різні непотрібні підписки, при чому без згоди списати кошти із рахунку. Та і взагалі навіть без підписок може вкрасти гроші з рахунку. А робиться це шляхом читання/відправляння повідомлень. Найгірше те, що власник смартфону не побачить жодне із тих смс, бо шкідник їх вдало приховує.

Цікаво: Список найнебезпечніших вірусів для смартфонів на базі Android

Що робити, щоб не заразити телефон? Не завантажувати програми із сторонніх джерел, а якщо ви скачуєте виключно із магазину додатків, то слідкувати за відгуками та репутацією програми. Для здійснення, підтвердження різних банківських операцій краще мати звичайний кнопковий телефон із карткою прив'язаною до рахунку. Таким чином шахраї не отримають до неї доступ. Ну і останнє - дочекайтесь поки оновиться операційна система. Розробники повинні виправити ці вразливості і вірус більше не буде вам загрожувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Door and Windows Sensor 2 – новинка для дому від Xiaomi

Останні декілька тижнів, ми отримуємо все нові продукти для дому від компанії Xiaomi. І ось, Xiaomi Door and Windows...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -