Реклама

Складний смартфон Huawei Mate XS отримав багато нових функцій

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

29 вересня Huawei розпочала набір бета-тестерів EMUI 11 серед власників складного смартфона Huawei Mate Xs. Як сьогодні стало відомо, складний смартфон Huawei Mate XS отримав багато нових функцій. Huawei почали поширення стабільної версії EMUI 11 на базі Android 11.

Спочатку стабільна версія доступна в Китаї, бета-тестування EMUI 11 в інших країнах світу поки триває. Згідно з офіційним графіком, глобальні користувачі смартфонів Mate Xs отримають стабільну EMUI 11 в січні 2021 року.

Нова прошивка має номер версії 11.0.0.165, вона додає швидкісну передачу великих файлів, яка вже з'явилася на таких смартфонах, як Huawei P40, P30, Mate 40 і Mate 30, а також Huawei Nova 7 і Nova 7 Pro, режим смарт-платежів, виправляє проблеми з додатками і включає виправлення системи безпеки Android від листопада 2020 року.

Також додані тема «Зоряна ніч» і динамічний ефект яскравого екрану, який дозволяє поступово підвищувати яскравість дисплея при розблокуванні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 2 бюджетні смартфони із стереодинаміками, на які варто звернути увагу

Якщо ви шукаєте недорогий смартфон, але з хорошим стереозвуком, тоді дана стаття для вас. Зараз буде названо 2 бюджетні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -