Реклама

Відомо, чим шкодить зарядка пристроїв через USB ноутбука

Останні Новини

Люди часто заряджають свої смартфони або й інші пристрої через ноутбук. Комусь так зручніше, хтось просто не має іншої зарядки. Тим більше, зараз часто в набір до техніки не кладуть зарядний пристрій, бо вважають, що в кожного він і так є. Тим не менш, так краще не робити. Причини розповімо нижче.

Цікаво: Відомо, чи шкодить Вашому телефону підзарядка протягом ночі.

Якщо ви вирішили заряджати телефон через USB ноутбука, то будьте готові, що це буде не так вже і швидко. Зазвичай, така зарядка триватиме значно довше, ніж від розетки. Звісно, є такі роз'єми, які теж за короткий термін відновлять акумулятор, але вони трапляються не у всіх комп'ютерах. Якщо говорити про саму батарею, то для неї не несе шкоди повільний заряд, навіть навпаки це корисно. Але от сам смартфон може вирішити, що акумулятор вийшов з ладу і почне обмежувати максимальний рівень заряду. Якщо ж ви помітили таку проблему, то вона вирішується перезавантаженням або однією зарядкою від розетки.

Другим мінусом заряджання через USB являється небезпека. На комп'ютерах часто є віруси. Вони можуть не шкодили особливо або ж взагалі бути не помітними, але при підключенні до ноутбука смартфона, сам пристрій може сприйняти телефон як щось для передачі інформації. Віруси це визначають і легко заселяються у смартфон. Зазвичай такі шкідники містяться в програм, які користувач рідко використовує. Тому, якщо все ж таки ви заряджаєте батарею через ноутбук, то при підключенні натискайте на кнопку "Лише заряд". В такому разі доступ до даних буде закритий.

Цікаво: Названо причини, чому може іскрити зарядка вашого смартфона.

Що стосується інших потужних пристроїв таких, як Powerbank, то їх краще взагалі не вмикати в комп'ютер. Вони потужні і можуть шкодити самому ПК. Для них найбільше підходять стандартні зарядки від розетки. Якщо ви такої не маєте, то придбайте і користуйтесь безпечно.

Цікаво: Названо причини, чому бездротова зарядка вам не потрібна.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google видалили важливу функцію в своїх смартфонах

Без зайвого шуму Google видалили важливу функцію в своїх смартфонах. Тепер на надширококутних об'єктивах не можна зняти фото в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -