Реклама

Відомо, чим USB Type-C кращий, ніж Type-A i Type-B

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Про те, що є різні види роз’ємів відомо усім, але різниця не завжди зрозуміла. Зараз все більше людей користуються USB Type-C, виробники також ставлять його в ноутбуки та інші пристрої. В чому ж його перевага та чому він скоро замінить усі інші види USB?

Насправді, в USB Type-C дуже багато позитивних характеристик. Перша і найзручніша, це універсальність. USB Type-C, на відміну від інших, з обох сторін однаковий. Це дуже зручно і доведено, що рідше пошкоджується. Адже в інших кабелях ставалися проблеми із-за неправильного вмикання. За допомогою USB Type-C можна підключити до комп'ютера будь-який пристрій, який має відповідний роз'єм. Не потрібно більше жодних перехідників. USB Type-C спеціально розроблений для зручності, для того щоб люди могли придбати один кабель і використовувати його всюди де потрібно.

Окрім універсальності, варто звернути увагу на швидкість передачі даних. Вона тут значно вища, ніж в інших типах USB. Він працює зі швидкістю 5-10 Гбіт/с. Це дуже гарний результат. До речі, заряджати пристрої також можна через USB Type-C, і мова не лише про телефони, а і про ноутбуки та іншу велику техніку.

Цікаво: Названо пристрої, які можна підключити до роз’єму зарядки смартфона.

Ну і остання перевага - робота з різними протоколами.

Швидше за все, дуже скоро USB Type-C витіснить усі інші види і стане єдиним зручним роз'ємом.

Також нещодавно було названо 5 кращих смартфонів з роз’ємом 3,5-мм для навушників в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Motorola випустили найдешевший субфлагман, який знищив Xiaomi та Samsung

Легендарна компанія Motorola, яка випускала перші мобільні телефони в ті часи, коли більшості відомих сьогодні виробників смартфонів навіть не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -