Home Новини сучасних технологій Відомо, як дізнатися, чим “забита” пам’ять комп’ютера

Відомо, як дізнатися, чим “забита” пам’ять комп’ютера

0

Інформації про смартфон та його пам’ять ми висвітлювали досить багато. Зараз мова піде про пам’ять комп’ютера. Зокрема, поговоримо про те, як дізнатись, чим вона забита. В даному питанні можна виділити 2 способи.

Перший спосіб простий та полягає в перегляді даних щодо пам’яті вашого комп’ютера через стандартні параметри. Тут вам потрібно зайти в «Параметри – Система – Пам’ять». Далі ви побачити усі категорії та кількість пам’яті, яку вони займають на комп’ютері. Також ви зможете детальніше розглянути кожну категорію, відповідно і файли, які в ній розміщені.

Другий спосіб полягає в використанні сторонніх програм, типу Files Inspector, WinDirStat чи WizTree. Дані програми вкажуть вам розташування на вашому комп’ютері великих файлів, які займають значну частину пам’яті. На основі цих даних ви уже вирішити, чи потрібні вони вам чи варто їх видалити.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version