Реклама

Відомо, як дізнатися, чи вас додали в “чорний список”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви не можете зрозуміти, чи в чорному списку у людини, то ця стаття для вас. В ній ми вам розкажемо кілька способів, як про це дізнатися.

1.Спробувати з іншої SIM-картки.

Це самий простий і працюючий спосіб. Щоб взнати, чи вас заблокували, то просто подзвоніть тій людині з іншої картки або телефону, яка вас могла занести в чорний список. Якщо ж у вас немає такої можливості, то можна скористатися сервісами в інтернеті. Тобто, не маючи іншої сім-карти, ви можете подзвонити через спеціальний сайт. Багато з них платні, але якщо добре пошукати, то знайдете безкоштовний. Після цього введіть певний номер, який потрібно перевірити і подзвоніть на нього.

Цікаво: Названо найлегший спосіб, який допоможе швидко завершити небажану телефонну розмову.

2.Ваш дзвінок скидається.

Ще один простий спосіб, який допоможе взнати, чи ви заблоковані. Просто подзвоніть тому абоненту, що по вашим припущенням вас заблокував. Якщо ваш дзвінок одразу ж скинеться, то ви в чорному списку.

3.Звичайні гудки.

Якщо абонент не приймає виклик, то це теж може бути причиною того, що вас заблокували. Тобто при дзвінку ви чуєте гудки і все, ніби він просто їх ігнорує. Але чому так зробили, це якась помилка? Ні, це не помилка, така система зроблена, щоб завести вас в оману.

4.Приховування номера.

Антивизначник – це не просто система, що перестає показувати ваш номер іншому абоненту, а система, яка повністю його приховує, щоб він став невидимим для чорного списку. На жаль, така функція платна.

Цікаво: Названо основні ознаки того, що ваш номер телефону потрапив до бази спамерів.

5.Короткі гудки.

Коли ви телефонуєте абоненту і з’являються короткі гудки, то знову ж ви можете бути у чорному списку. Не завжди звісно, тому що є можливість того, що він просто з кимось в цей час розмовляє. Щоб це перевірити, подзвоніть через пару годин. Якщо ситуація не зміниться, то ви заблоковані.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OPPO Reno4 Pro Artist Limited запущено!

Смартфон OPPO Reno4 Pro Artist Limited запущено! Компанія OPPO запустила обмежене видання Reno4 Pro Artis у співпраці із Джеймсом...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -