Home Новини сучасних технологій Відомо, як екстрено зберегти рівень заряду на Android-смартфоні

Відомо, як екстрено зберегти рівень заряду на Android-смартфоні

0

Практично всі власники смартфонів знають про найпоширенішу проблему смартфонів – акумулятор. Формально, проблемою є не акумулятор, а те, що він досить швидко (1-2 роки) починає втрачати в ємності, а це негативно відображається на терміні автономної роботи пристрою. На жаль, з цим нічого не вийде зробити, оскільки акумулятори мають обмежений термін роботи і через 3-4 роки можуть взагалі не тримати заряд. Зараз же ми поговоримо не про те, які акумулятори “погані”, а про те, як екстрено зберегти рівень заряду на Android-смартфонах. Тема вибрана не випадково, оскільки всі власники смартфонів, хоча б один раз залишалися без смартфона через його повну розрядку.

В першу чергу варто розуміти, що "рятувати" акумулятор смартфона необхідно не тоді, коли залишилося 10-15% заряду акумулятора, а хоча б тоді, коли заряд на рівні 20-25%. В більшості смартфонів, які були випущені декілька років тому, акумулятор з рівнем заряду 20% може розрядитися за 10 хв, а то й раніше, тому це варто враховувати. Стосовно рекомендацій, то їх є декілька і вони справді можуть врятувати вас у відповідальний момент.

В першу чергу, при низькому заряді акумулятора, варто вимкнути автоматичну яскравість на смартфоні і перемістити повзунок яскравості на найнижчий рівень. Далі варто вимкнути 4G на смартфоні, оскільки він виснажує акумулятор набагато більше, ніж 3G.

Після цього переводимо смартфон в режим "Без Звуку" і вимикаємо тактильну клавіатуру. Також варто завершити роботу всіх зайвих додатків та тих, які працюють в фоновому режимі. Також можна ввімкнути на смартфоні режим Економії Енергії, вимкнути мобільний інтернет, Wi-Fi та Bluetooth (або ввімкнути Авіарежим).

Як бачите, в такому напів працюючому стані ваш смартфон зможе відпрацювати ще деякий час, за який ви повинні вспіти знайти розетку або PowerBank.

Також нещодавно було названо 6 причин, чому варто відмовитися від додатків оптимізаторів на Android смартфонах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version