Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили полегшену версію популярного смартфона Redmi Note

Xiaomi представили полегшену версію популярного смартфона Redmi Note

0

Компанія Xiaomi все ніяк не зупиниться у випуску смартфонів-клонів та додаванні до існуючих моделей по 3-5 нових смартфонів. На цей раз стало відомо, що Xiaomi представили полегшену версію популярного смартфона Redmi Note, який по характеристиках практично нічим не відрізняється від оригіналу і зараз ще доступний в статусі “ексклюзив”.

Мова зараз йде про смартфон Redmi Note 10 Lite, який є майже ідентичною копією минулорічного смартфона Redmi Note 9 Pro, але чомусь його додали саме в лінійку Note 10. Даний смартфон можна назвати просто перевиданою версією минулорічного Note 9.

Xiaomi представили полегшену версію популярного смартфона Redmi Note

Стосовно характеристик, то вони виглядають наступним чином. Redmi Note 10 Lite отримав традиційний 6,67- дюймовий IPS дисплей з частотою оновлення 60 Гц та роздільною здатністю FullHD +, чого вже недостатньо в 2021 році.

Працює смартфон від досить енергоефективного процесора Snapdragon 720G в парі з 4 / 6 Гб оперативної та 64 / 128 Гб внутрішньої пам'яті. Стосовно фотоможливостей, то смартфон отримав квадрокамеру з основним сенсором 48 Мп та додатковими 8 Мп + 5 Мп + 2 Мп, та селфі-камерою 16 Мп.

Автономність смартфона на традиційному для Xiaomi рівні, оскільки живиться смартфон від акумулятора 5020 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Окрім цього, смартфон також оснащений модулем для безконтактних платежів NFC та доступний ексклюзивно для Індії. На даний момент невідомо, чи вийде смартфон на глобальному ринку, чи ні. Залишається очікувати на офіційну інформацію.

Також нещодавно було опубліковано живі зображення смартфона Xiaomi Civi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version