Реклама

Відомо, як легко робити написи та малювати на фото у WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У нових версіях WhatsApp з’явилася можливість персоналізувати фото, картинки або скріншоти з телефону, додавши до них текст, стрілочки, стікери, малюнки.

Щоб це зробити - Ви відкриваєте фото чи картинку для відправки. Тоді зверху екрану з’являються інструменти для редагування. Достатньо вибрати необхідний інструмент, зробити корективи на фото та відправити їх абоненту. Відредаговане фото надалі залишається на Вашому смартфоні. З представленого переліку можливостей редактора, найбільш корисним, на нашу думку, є виділення якихось об’єктів на фото.

Багато хто з користувачів скаже, що ці функції не часто використовуються. Проте, вони дуже зручні. Наприклад, щоб довго не пояснювати, хто де на фото - можна просто підписати, на зробленому скріні документу - підкреслити рахунок для оплати і тому подібне.

Варто знати: В месенджері WhatsApp розповсюджується небезпечне повідомлення.

Уявімо ситуацію. Ви поїхали у відрядження, залишивши Вашого чоловіка один на один з гардеробною. Ви можете, звичайно, погодитись з тим, що він буде ходити у брудному. Або ж, зробити фото тієї ж гардеробної з намальованими стрілочками та написами, що де лежить – ось в тій шухлядці носки, а на тій поличці светри, а ось там висять сорочки з довгими рукавами, а в іншому боці – куртки. Після цього Ви можете спати спокійно у відрядженні – Ваш чоловік буде з’являтися на людях у належному вигляді.

Цим прикладом ми наглядно продемонстрували практичне використання графічних коректорів WhatsApp на практиці.
Скористайтеся цією функцією хоча б раз, і Ви зрозумієте, як це легко та зручно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Штучний інтелект в черговий раз перевершив людину

Сьогодні надійшла інформація, що штучний інтелект в черговий раз перевершив людину. Модель штучного інтелекту (ШІ) Microsoft перевершила людини в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -