Home Новини сучасних технологій Відомо, як можна зробити фото найкращої якості

Відомо, як можна зробити фото найкращої якості

0

Не важливо чи фотограф ви, чи звичайна людина, ви точно знаєте, що для якісного гарного фото потрібна хороша техніка (фотоапарати, об’єктиви тощо). Так воно і є, а сьогодні ми розповімо про це більш детально, щоб кожен зміг зрозуміти, що потрібно для чіткого зображення.

Для початку поговоримо про самі фотоапарати. Ось наприклад, NASA стверджують, що один єдиний плівковий апарат може зробити гарне фото. На хвилинку, ціна його більше 1 млн. грн. Повірте, є фотоапарати, які в рази менше коштують, а знімки виходять значно кращі. Справа в тому, що все залежить від матриці. Вона повинна бути повна, з позначкою FX, розміром 36*24 мм. Зауважимо, що є фотоапарати з неповною матрицею, але різниця дійсно дуже помітна навіть якщо ви в даній техніці не розбираєтесь. Прилади з повною матрицею краще передають світло, контраст, немає різких переходів, зображення чітке та реальне. Неповна матриця трохи по-іншому працює і псує якість.

Цікаво: Відомо, як кількість мегапікселів впливає на якість фото

Що стосується об'єктивів, то не потрібно купувати самий великий і думати, що він найкращий. Насправді все працює з точністю навпаки. Великі об'єктиви підходять фотографам різних подій (весілля, дні народження, концерти). Справа в тому, що із-за зміни фокусу псується зображення. Маленькі об'єктиви фокус не міняють, тому і фотографують краще та чіткіше.

Якщо хочете знати на який об'єктив краще фотографувати, щоб мати гарні фото в будь-який час доби, то придбайте світлосильний портретний з діафрагмою 1,2 та фокусною відстанню 85 мм. Повірте, ви точно не пожалкуєте, адже фото будуть на висоті.

Для створення найкращого фото мало витратити великі гроші на техніку, важливу роль грає погода, час, місце для знімка. Є певні правила, на яку відстань повинна відійти людина, щоб картинка не погіршилась, де потрібно тримати фотоапарат, яка підходить погода і т.д. Найкращий час доби для фото - це захід сонця, але починати треба трохи раніше. При цьому світло має бути гарне та тепле. Отож, для якісних знімків треба прикласти багато зусиль, обрати найкращу техніку, знайти місце та ознайомитись ще з великою кількістю правил.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version