Home Новини сучасних технологій Відомо, як покращити звук в навушниках Apple AirPods

Відомо, як покращити звук в навушниках Apple AirPods

0

Навушники AirPods дуже люблять користувачі. Вони відмічають, що скориставшись хоча б один раз ними, більше не захочеться слухати музику через інші моделі. Ці навушники справді якісні і мають багато корисних функцій. Ось наприклад, активне шумозаглушення, або ж режим прозорості, коли ви і музику чуєте і всі звуки навколо вас. Окрім цього вони дуже зручні для вуха, не тиснуть, гарно тримаються. Є лише одна проблема, деякі власники AirPods жаліються на погане звучання. Якщо у вас виникла така ж сама проблема, то не хвилюйтесь, її легко можна виправити, адже у AirPods можна покращувати звук і зараз розповімо як це зробити.

Для того, щоб звучання було комфортним, а музика приносила задоволення, треба підлаштувати навушники під свій слух. Для цього робиться аудіограма. Вона можлива не на усіх моделях, а лише на ось цих: AirPods Max, AirPods Pro, AirPods (2 і 3 покоління), EarPods, Powerbeats Pro, Beats Solo Pro, Sennheiser HDA 200, Sennheiser HDA 300. Що являє собою аудіограма? Вам будуть представлені звуки з різною гучністю та частотою, а вам треба буде відмічати, які ви чуєте. Таким чином буде складена аудіограма саме під ваш слух.

Цікаво: Відомо, як перевірити заряд акумулятору на Apple AirPods

Як на телефоні зробити аудіограму? Вона виконується за допомогою додаткових програм. Їх є декілька, але ми будемо показувати приклад на HearingTest. Вона досить зручна і багато кому подобається.
Для початку завантажте програму із магазину додатків. Далі підключіть навушники і знайдіть місце, де не буде зайвих звуків, потрібно щоб нічого не заважало. Якщо в навушниках є шумозаглушення, то скористайтесь ним теж. Наступним кроком буде запуск програми та надання доступу до мікрофону, додатково треба дозволити додатку створювати аудіограму в програмі Здоров'я. Далі вводите свій вік та стать і приступаєте до прослуховування.

Обов'язково треба зробити звук на максимум. Під час складання аудіограми треба слухати різні звуки із різними частотами і відзначати в потрібному місці чи чуєте ви їх, чи ні. Прослухати доведеться різних 8 звуків. Програма складе аудіограму на два вуха окремо.

Бували навіть випадки, коли така процедура виявляла проблеми зі слухом у людини. Але не варто серйозно ставитись до результату навіть якщо виникла якась проблема, потрібно розуміти, що ви не звертались до професіонала і програма на телефоні не може показати 100% точний результат.

Тепер переходимо до самого налаштування звуку. Щоб звук в навушниках був якісний і підходив вам, треба його налаштувати згідно із показами аудіограми. Для цього потрібно зайти в налаштування та перейти до розділу "Універсальний доступ", далі оберіть "Аудіовізуалізація", далі "Адаптація навушників" і активовуємо цю функцію. Далі в цьому ж розділі треба вибрати "Аудіоналаштування користувача" і слідувати всім інструкціям, які будуть надані. В тій частині, де треба буде вибрати аудіограму, оберіть ту, яку ви останню зробили. В деяких моделях навушників можна після цього всього ще й встановити режим прозорості на тому рівні, який найбільше вам підходить. Після завершення налаштувань натискаєте "Готово", щоб зберегти все і вмикаєте музику.

Варто знати: Відомо, як на Android під’єднати навушники Apple AirPods

Якщо ви зробите все по інструкції і налаштуєте звук дійсно під себе, ви точно помітите велику різницю. Якщо у вас не було нарікань на звучання музики і вам здається, що навушники краще грати вже не будуть, то ви помиляєтесь. Налаштування звуку під себе покаже приголомшливий результат. Різниця дійсно помітна кожному.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version