Home Новини сучасних технологій Відомо, як посилити прийом сигналу мережі, якщо дуже потрібно

Відомо, як посилити прийом сигналу мережі, якщо дуже потрібно

0

Як часто ви потрапляли в ситуацію, коли необхідно терміново зробити важливий дзвінок, а мережа на смартфоні відсутня? Напевно досить часто, якщо ви не живете у великому місті. В таких випадках, виникає невдоволення як послугами стільникового оператора, так і можливостями власного смартфона. Для того, щоб ваша нервова система так сильно не страждала, розповімо як посилити прийом сигналу мережі, якщо дуже потрібно.

Перевірте заряд акумулятора

Традиційно більшість проблем виникають саме через акумулятор смартфона, а точніше через його рівень заряду. Чому сигнал залежить від акумулятора? Все цілком просто, щоб посилити слабкий сигнал мережі, смартфону необхідно збільшити потужність приймача і цілком логічно, так збільшується використання ресурсу акумулятора. Якщо ваш смартфон заряджений, то з цим проблем не виникає, а от у випадку із низьким зарядом проблеми вже будуть відчутні.
Якщо у вас часто виникають проблеми із покриттям, старайтеся не розряджати свій смартфон повністю. Рівень заряду на рівні 20-30% - сигнал для заряджання смартфона.

Постарайтеся усунути перешкоди

Досить часто, проблеми з покриттям можуть виникати в будинках (квартирах) і причиною цього є будівельні матеріали, які погано пропускають зв’язок не тільки мобільний, а й навіть Wi-Fi. У випадку, якщо мережа просто стає слабкішою, але це не впливає на комфортне користування смартфоном, то проблема не варта уваги. Якщо зв’язок взагалі відсутній, то необхідно підходити ближче до вікна або ж до місця, де відсутні перешкоди для зв’язку.

Не закривайте антену стільникового телефону

Якщо ви звертали увагу, то перші телефони використовували висувні антени, за допомогою яких краще ловився зв’язок. Зараз же, всі смартфони використовують внутрішні антени, які у використанні набагато зручніші . Одночасно з цим, в них є один недолік — зв’язок може зникнути навіть тоді, коли ви прикриваєте смартфон рукою.

Тому найперше, перевірте, чи ви не прикриваєте антену. Для цього змініть положення смартфона з горизонтального на вертикальне і спробуйте взяти смартфон в іншу руку і тримати його за нижню частину. Можливо, таким способом зв’язок частково покращиться.

Купіть підсилювач стільникового сигналу

Це надзвичайно корисні пристрої, оскільки вони ловлять слабкі 3G і 4G сигнали і транслюють їх на ваш смартфон. Недоліком таких пристроїв є те, що вони не з дешевих. Якщо ж глянути з іншої сторони, то це покупка не на один день, а на багато років + у вас завжди бути хороший зв’язок в домі або квартирі.

Мобільні оператори

Можливий випадок, що всі перераховані способи не допомогли і покриття все рівно відсутнє. В такому випадку, причиною може стати погане покриття від вашого оператора. Якщо в абонентів інших операторів відсутні проблеми з мережею і покриттям, тоді варто відправити запит вашому оператору. Якщо він не зможе вирішити проблему, можете переходити до оператора, який запропонує кращий зв’язок.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version