Home Новини сучасних технологій Відомо,як правильно підключити Bluetooth навушники до смартфону

Відомо,як правильно підключити Bluetooth навушники до смартфону

0

Уже кілька років користувачі електроніки не можуть натішитися новинкою в світі навушників, адже ринок наповнюють ці новітні гаджети, які стали набагато практичніші, за рахунок того, що виробники позбулися в їх моделюванні дротів. Але не тільки це стало проривом у їх конструкції.

Цікаво: Перераховано найпоширеніші неполадки Bluetooth в смартфоні.

Нині кожен смартфон може синхронізуватися з бездротовими навушниками, для цього потрібно лише ввімкнути Bluetooth на своєму мобільному телефоні та клацнути на бокову кнопку на чохлі, в якому зберігаються самі навушники і можна насолоджуватися улюбленою музикою чи дивитися фільм і при цьому нікому не заважати.

До речі, виробники навушників подбали про те, що їх можна підключати не тільки до смартфонів, але й до планшетів, ноутбуків, комп’ютерів, навіть до бортового комп’ютера в автомобілі, звичайно, в залежності від марки.

З’єднання з гаджетами відбувається однаково – через Bluetooth, окрім ПК, тому що для цієї операції потрібно придбати спеціальний модуль і підключити безпосередньо до комп’ютера через USB-роз’єм.

Синхронізувати смартфон, який працює на операційній системі Android дуже просто, на кшталт синхронізації двох мобільних телефонів шляхом Bluetooth. Для цього потрібно на телефоні зайти в «Меню», потім «Налаштування», «Бездротові мережі», а далі «Bluetooth». Смартфон почне «розшукувати» пристрої, в яких ввімкнений Bluetooth, коли пошук завершиться, то потрібно зі списку обрати назву своєї гарнітури і натиснути на неї. Такі ж дії потрібно виконати з телефонами iOS.

Бездротові навушники потрібно час від часу заряджати, цей процес залежить від того, як часто, і як довго власник їх використовує. Підзарядити навушники можна завдяки USB-кабелю, який йде в комплекті з парою навушників і чохлом. Кабель під’єднують до зарядного блоку з однієї сторони, і до чохла з іншої – заряджається сам чохол, тому що він являється акумулятором, який заряджає два навушники. Індикатор на чохлі сповістить користувача, коли потрібно його зарядити, і коли зарядка закінчилася.

Цікаво: Відомо, як зробити, щоб Bluetooth-гарнітура працювала безперебійно.

Для того, щоб від’єднати навушники від телефону – потрібно вимкнути Bluetooth на самому смартфоні, або ввімкнути разом на телефоні кнопку живлення і зменшення гучності і все, навушники вже не працюють. Деякі моделі навушників мають свої власні додатки, які потрібно скачати в App Store чи Play Market – вони дають змогу власнику контролювати їх роботу і використовувати ширший діапазон функцій пристрою.

Бездротові або Bluetooth-навушники мають дуже багато переваг у користуванні перед дротовими навушниками. Вони дають можливість власнику більше рухатися, не сковують дротами; енергоефективніші; мають кращу якість звучання і гучність; шумопоглинання; їх дія може сягати кількох сотень метрів; можливість самостійно налаштовувати і редагувати роботу еквалайзера.

Тому ми рекомендуємо переходити від дротових навушників до більш інноваційних – бездротових.

Також нещодавно було названо 10 варіантів використання Bluetooth в смартфоні, про які ви не здогадувалися.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version