Реклама

Відомо, як продовжити життя смартфону не втрачаючи його продуктивності

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На сьогодні телефон став невід’ємною частиною нашого життя, але чомусь термін його експлуатації може бути коротшим, чим хотілось. Часто, через неналежне поводження, користувачі самі винні в цьому. Існує декілька порад, які допоможуть продовжити термін служби вашому гаджету.

Експлуатація при жарі і на морозі

Відомо, що від потрапляння прямого сонячного проміння на дисплей, зображення може дати жовтизну. А при низьких температурах, мобільний скоріше витрачає заряд. Однак, якщо ви тільки ввійшли з морозу, не варто одразу заряджати мобільний. Потрібно дати йому трохи нагрітись. Переважна більшість телефонів розрахована на невеликі коливання температур. Сильні перепади негативно впливають на роботу батареї.

Цікаво: Названо 5 типів смартфонів, які не варто боятися купувати.

Час від часу смартфон необхідно перезавантажувати

Знавці запевняють, що під час закриття вікон, деякі так і залишаються ввімкненими. Це згубно впливає на батарею і роботу процесора. Перезавантаження сприяє закриттю таких програм. Тим самим, подовжує роботу акумулятора, зменшує вірогідність збоїв і помилок системи.

Чим очистити екран

Час від часу, дисплей потрібно очищувати. Його поверхня забруднюється. Робити це необхідно лише шматком тканини, який використовують для догляду за окулярами. Засоби для скла або нафтопродукти використовувати не можна. Вони можуть зіпсувати плівку, яка відштовхує від сенсорного екрану жири.

Цікаво: Названо налаштування Android, які пришвидшать роботу смартфона.

Обачніше на місцевості з потенційною небезпекою

В ході досліджень, фірма Motorola виявила, що половина власників смартфонів мінімум один раз пошкоджували дисплей свого мобільного. Часто вони випадають з кишень і вивалюються з рук. На жаль, іноді це відбувається поблизу води або в місцях з керамічною підлогою. Тривале існування вашому девайсу може забезпечити ваша уважність.

Вимикаємо Push-сповіщення

Push-сповіщення користується відомостями, тримаючи пристрій завжди в роботі. Через це швидко сідає батарея.

Такж нещодавно було названо найкращі смартфони, які ідеально підійдуть для подарунка.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перші живі зображення смартфона Samsung Galaxy S21+

Компанія Samsung готується до випуску флагманської серії Galaxy S21 і офіційний дебют очікується не раніше, ніж через місяць. Тим...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -