Реклама

Відомо, як приховати історію пошуку в Інтернеті

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Окрім допомоги у навчанні, інструменти пошуку дуже корисні для пошуку відповідей на тривіальні питання. Настільки, що, за даними Google Trends, можна інколи натрапити на найпоширеніші на найбезглуздіші запитання.

Якщо ви користуєтеся одним пристроєм з іншими людьми, альтернативою «приховати» цей тип пошуку від цікавих є використання браузера, орієнтованого на конфіденційність .

Знайте, що практика досить поширена. Стратегія також чудово працює, щоб дізнатися більше про випадковий продукт, наприклад, не захоплюючись рекламою.

Цікаво: Названо особливості пошукової системи Google, про які ви навіть не здогадуєтеся.

Як приховати історію пошуку?

Спочатку майте на увазі, що другий браузер, навіть якщо його відключено від ваших облікових записів, не заважає компаніям відстежувати деякі дані, однією з яких є ваша IP-адреса. Ідея тут полягає в тому, щоб принаймні зберегти вашу історію від очей інших або принаймні створити більше перешкод цій політиці відстеження.

Для мобільних пристроїв прикладом браузера, створеного для цієї мети, є Firefox Focus , який скидає всю історію пошуку під час виходу з програми. Ця версія браузера Mozilla все ще блокує деякі рекламні оголошення та відомі трекери за умовчанням. Порада, щоб зробити програмне забезпечення ще менш інвазивним, це змінити пошукову систему. 

Цікаво: Oukitel rt2 – найкращий захищений планшет 2022 року.

Для цього торкніться трьох крапок у верхньому правому куті > Налаштування > Пошук > Пошукова система. 

DuckDuckGo , другий у списку, — це варіант, який не зберігає пошукові запити та не передає ваші дані рекламодавцям.

На комп’ютері ви також можете використовувати іншу пошукову систему у Firefox, Edge або Safari. Інший варіант - використовувати режим інкогніто. Однак практики ще недостатньо, щоб уникнути слідослідів.

Зрештою, незважаючи на те, що важко досягти повної анонімності в Інтернеті, застосування наведених досі порад достатньо, щоб гарантувати принаймні трохи більше конфіденційності.

Додаткова рекомендація

Нарешті, якщо ви вважаєте за потрібне, ви також можете попросити Google видалити результати пошуку, пов’язані з вашою особистою інформацією.

Цікаво: Названо принцип роботи пошукової системи, завдяки якому, вона знає все.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названа головна відмінність між Xiaomi Mi 11 та Mi 11 Pro

Кілька днів тому Xiaomi офіційно оголосила, що 28 грудня вона проведе конференцію, присвячену запуску флагманської лінійки смартфонів Xiaomi Mi...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -