Реклама

Відомо, як SSD покращить ваш ігровий досвід

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви втомилися від тривалого завантаження, коли ви намагаєтеся грати в ігри? Оновлення застарілого жорсткого диска до високопродуктивного SSD значно скоротить час очікування та покращить продуктивність у грі.

Що таке SSD?

Не будучи занадто технічним, твердотільні накопичувачі (SSD) є значно вдосконаленим типом пристрою зберігання даних порівняно з традиційними жорсткими дисками (HDD), які зберігають дані та отримують доступ. Деякі SSD надають великий обсяг пам’яті, однак вони набагато дорожчі за гігабайт. Твердотільні накопичувачі зовсім не нові, оскільки нові моделі завжди виходять. Наприклад, твердотільні накопичувачі NVMe повністю перевершують старі SSD на милі.

SSD виконують ті ж функції, що і жорсткі диски, але набагато швидше. І хоча вони працюють краще, вони також споживають менше енергії, приблизно на 30-60% менше. Таким чином, перейшовши на SSD, ви заощадите багато енергії протягом року. SSD також більш надійний і прослужить довше, ніж жорсткі диски. Суть полягає в тому, що якщо ви використовуєте лише один жорсткий диск для запуску своїх ігор, ви можете отримати велику користь, оновивши його до внутрішнього SSD . Або, якщо ви не можете або не хочете відкривати свій ПК , розгляньте зовнішній SSD .

Цікаво: Найкращі внутрішні SSD 2022 року.

Скорочений час завантаження та швидший запуск

SSD можуть легко покращити ваш ігровий досвід багатьма способами. Найкорисніша перевага полягає в тому, що вони різко скорочують час завантаження та пропонують більш високу швидкість завантаження. Це включає все: від завантаження комп’ютера або консолі до очікування завантаження нової карти у вашій грі.

Ніхто не любить чекати, особливо коли все, що ви хочете зробити, це вжити заходів. Якщо ви втомилися витрачати хвилини щодня на завантаження ігор і програм, ви оціните швидке завантаження та швидкість завантаження, які забезпечують SSD. Це пов’язано з його неймовірно швидкими швидкістю читання та запису , що дозволяє завантажувати та отримувати доступ до збережених даних.

Це стосується не тільки ігор, оскільки SSD прискорює все, що вимагає завантаження даних. Незалежно від того, запускаєте ви програму чи гру, переглядаєте веб-сторінки чи завантажуєте документ чи файл, час очікування помітно скоротиться. Заощаджуючи кілька секунд сотні разів на день, ви створюєте відчуття, ніби ви використовуєте новий комп’ютер.

Для порівняння, жорсткі диски мають середню швидкість читання та запису від 80 до 160 Мб/с. Тим часом, швидкість читання та запису SDD починається від 320 Мб/с і може досягати 7000 Мб/с і більше. SSD 980 PRO від Samsung пропонує до 2 ТБ пам’яті та має швидкість читання та запису 7100 Мб/с. Це приблизно в 89 разів швидше, ніж ваш старий традиційний жорсткий диск зі швидкістю читання та запису 80 Мб/с.

Цікаво: Розповідаємо, як купити новий процесор для материнської плати.

Покращена продуктивність у грі

Чуйна система має вирішальне значення для безперебійної гри, оскільки навіть найменше відставання може призвести до того, що ви пропустите постріл або зробите невдалий хід. Коли ваша система не обтяжена часом завантаження та іншими проблемами, пов’язаними з даними, ви зможете грати у свої ігри без зайвих клопотів.

Твердотільні накопичувачі можуть покращити вашу продуктивність у грі, зменшуючи або усуваючи будь-які проблеми з заїканням, затримкою або частотою кадрів, які можуть виникнути, особливо якщо вони викликані повільним жорстким диском. Чи можете ви згадати, коли ваша гра виходить з ладу, коли ви відправляєтеся в нове місце? SSD допоможе швидше завантажувати всі ваші ігрові файли, що може мінімізувати проблеми з продуктивністю.

Якщо ви часто запускаєте ігри з високою графікою, які вимагають завантаження великої кількості даних у пам’ять , SSD забезпечить безперебійну роботу. Ви помітите зменшення заїкання та зниження частоти кадрів, оскільки доступ до даних відбувається набагато швидше. Навіть якщо ви граєте в менш вимогливі ігри, ви все одно помітите помітну різницю в продуктивності завдяки більш високій швидкості завантаження, про яку ми згадували раніше.

З SSD ви можете виявити, що ваша гра в цілому працює більш гладко, хоча це не гарантується. Також слід пам’ятати, що SSD не збільшують частоту кадрів. Якщо ви хочете покращити кількість кадрів в секунду , вам потрібно буде інвестувати в інше обладнання, таке як відеокарта або процесор, або оптимізувати вашу систему для ігор. Крім того, якщо ви продовжуєте відчувати проблеми з продуктивністю після встановлення SSD, імовірно, проблему спричиняє інший компонент .

Цікаво: Відомо, як гарантовано знищити інформацію на жорсткому диску.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Найкращі моделі смартфонів з якісною камерою і спеціальними фотографічними функціями до 8 000 грн

Не завжди смартфони з хорошою камерою дорогі. Деякі достойні моделі можуть коштувати менше 8 000 грн. Зараз самі в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -