Реклама

Смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 може отримати S Pen

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 може отримати S Pen. На малюнках показано, що стилус буде сидіти в нижній правій частині телефону, як у смартфоні Galaxy Note.

Смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 може отримати S Pen

Найбільшою проблемою на сьогоднішній день було те, як буде працювати S Pen при взаємодії зі складками. Як повыдомляють в Samsung, вони розглядають технологію AES (Active Electrostatic Solution) для складного екрану, для роботи якого не потрібен дигітайзер. Однак це дорожче, ніж поточне рішення щодо електромагнітного резонансу в телефонах Note, і тому виробник відклав рішення.

Дизайнери з LetsGoDigital створили модель телефону на основі патентних креслень, і це, безумовно, виглядає чудово - перевірте!

Смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 може отримати S Pen

Патент був поданий у квітні і врешті затверджений цього тижня, тобто Samsung вже давно думає про S Pen для його складання. Якщо врахувати, що тільки нещодавно був представлений Galaxy Z Fold2 5G, то до релізу Galaxy Z Fold3 з S Pen варто почекати до другої половини 2021 року.

Читайте також: Що Потрібно Знати Про Створення Веб-Сайту?.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Приставка Playstation 5 против Xbox Series X: Известно которая лучше

Стаття доступна українською...Playstation 5 и Xbox Series X выпущены в ноябре 2020 года, и обе консоли накопила рекордные продажи...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -