Реклама

Відомо, як відключити пароль на Apple iPhone

Останні Новини

Не рекомендовано вимикати пароль iPhone, адже він захищає гаджет від використання посторонніми. Але якщо ви вирішили це зробити, то ми розповімо яким повинен бути алгоритм ваших дій.

Для вимкнення паролю iPhone, потрібно знати поточний пароль та Apple ID. Без них не обійдеться, бо потрібно буде їх використовувати.

Для початку потрібно зайти до Налаштувань iPhone. Потім переходимо до параметрів паролю. У десятої (10) та новіших версій iPhone це «Face ID & Passcode». А в попередніх моделях «Touch ID & Passcode». Перейдіть до розділу «Пароль», якщо iPhone не має сканера Touch ID.

Розкажемо як вимикати пароль на прикладі «Touch ID & Passcode».

Потрібно ввести поточний пароль у відповідне поле. Далі необхідно обрати опцію «Вимкнути пароль». Підтвердьте, натиснувши «Вимкнути». Далі ви побачите підказку «Пароль Apple ID», введіть відповідний пароль і тут, а далі оберіть «Вимкнути». Після цього у полі «Вимкнути пароль» введіть поточний, щоб продовжити вимкнення.

По завершенню iPhone поверне вас до Налаштувань. Якщо ви побачите розділ «Увімкнути пароль», то вам вдалось все зробити правильно. Сюди ж потрібно буде натискати, коли знов вирішите захистити свій гаджет.

Майте на увазі, що після відключення паролю на айфоні, будь хто зможе користуватись вашим смартфоном.

Також нещодавно ми перерахували найбільші мінуси смартфонів Apple iPhone в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито перші особливості процесора AMD Ryzen 9 5900X

Сьогодні було розкрито перші особливості процесора AMD Ryzen 9 5900X. Процесор на базі Zen 3 - це 12-ядерний процесор,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -