Home Новини сучасних технологій Відомо, як відтягнути процес погіршення роботи вашого смартфона

Відомо, як відтягнути процес погіршення роботи вашого смартфона

0

В процесі користування смартфонами рано чи пізно, кожен із нас, стикається із певними проблемами в його роботі. Це може бути незначне зависання чи гальмування його роботи, або дещо серйозніші проблеми. Загалом, від цього не застрахований ніхто, навіть власники флагманських смартфонів, не говорячи про бюджетні пристрої. Але чи можна уникнути такої проблеми? Повністю уникнути напевно ні, але усунути симптоми та відтягнути процес погіршення роботи вашого смартфона однозначно можна.

Найбільш частою причиною, яка призводить до гальмування роботи смартфона, є робота додатків у фоновому режимі. Зокрема, це стосується додатків, які не завжди відповідають критеріям смартфона, на якому встановлені. Також це стосуватиметься і тих додатків, які давно уже не отримували оновлення. Та й з такою кількістю додатків, які сьогодні представлені, не всі з них є оптимізованими, відповідно збої в роботі є частими випадками.

Тепер щодо попередження виникнення серйозних проблем із смартфоном у плані гальмування його роботи. У всіх рекомендаціях, які сьогодні можна знайти в мережі, першим рішенням завжди виступає перезавантаження смартфона. І воно є досить доцільним.
Перезавантажуючи свій смартфон, усі процеси, особливо фонові, запускаються по новій. Але це стосується не лише фонових процесів, а ще й відбувається очищення та перерозподіл VRAM, перезавантаження бездротових модулів та стирання псевдо-файлової системи. Тобто при вимкненні телефона, усе що не потрібно для процесу його ввімкнення відключається. Такого типу перезавантаження призведе до виправлення помилок, які в даний час наявні на смартфоні без будь-яких наслідків для системи.

Звісно, ви можете і просто вимкнути додаток, який неправильно працює на вашому смартфоні, примусово його зупинити і т.д. Але перезавантаження смартфона все ж займе набагато менше часу та в багатьох випадках буде більш актуальним. Саме тому, якщо в процесі виникнення певних проблем із смартфоном вам для початку пропонують його перезавантажити , не нехтуйте цією порадою, адже в багатьох випадках саме вона вирішує ряд проблем.

Також нещодавно було опубліковано список смартфонів Xiaomi, які не отримають Android 12.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version