Home Новини сучасних технологій Відомо, як запобігти перегріванню смартфона

Відомо, як запобігти перегріванню смартфона

0

Сьогодні ми поговоримо на тему перегрівання вашого смартфона.
Випадково поклали на батарею та забули про нього, в спекотну погоду зайшли до тролейбусу без провітрювання, чи навіть забули його в машині на сонячних променях та смартфон почав перегріватися? Які ж вони симптоми перегрівання телефону: екран гаджета стає нереально гарячий, процесор також міняє свою температуру, а от батарея телефону перегрівається через довге заряджання смартфона.

Помітивши ці симптоми у вашого пристрою, варто надати йому певну допомогу, наприклад, якщо перегрілась батарея, то необхідно зняти кришку з телефону та притулити батарею до більш менш холоднішої поверхні, ні в якому разі не використовуйте лід, він може тільки зашкодити. Якщо ж перегрівся екран, або процесор, слід вимкнути пристрої Wi-Fi, Bluetooth, потім увімкнути режим літака, або ж перезавантажити смартфон, і почекати поки він стане нормальної температури.

Цікаво: Лайфхаки, як виправити недоліки на склі смартфона. Чи дійсно працюють?

Але перегрівання телефону можна запобігти. Перше на що потрібно звернути увагу, то це на чохол для телефону, він повинен бути тоненький, або ж взагалі відсутнім при певній температурі, адже це сповільнює процес охолодження пристрою.

Ні в якому разі не залишайте свій смартфон у машині, бо температура може підніматися вище 40°. Чому ж по вашому зазвичай тримач для смартфона чіпляють на гратах вентиляційної системи - щоб уникнути перегріву?!

Є ще багато варіантів застереження безпеки для перегрівання телефону, та самі основні ми з вами розібрали.

Також нещодавно було названо причини, чому варто вимикати інтернет в смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version