Home Новини сучасних технологій Відомо, як завантажити відео Reels в Instagram

Відомо, як завантажити відео Reels в Instagram

0

Reels — це функція, інтегрована з інструментом камери Instagram, пропонуючи велику кількість фільтрів, ефектів і навіть музики, щоб ви могли розкрити свою творчість у створенні. Для загальнодоступних профілів ви можете не тільки переглядати, але й завантажувати файли для перегляду, коли забажаєте. Дізнайтеся, як завантажувати відео Reels в Instagram.

Завантаження Reels через програми

Один із найпростіших способів завантажити дописи в Instagram – використовувати для цієї мети програми.

На iOS одним із доступних варіантів є програма Insaver for Instagram , яка доступна в App Store для iPhone та iPad з iOS 11 або новішої версії. Інструмент відрізняється простотою використання, тому для завантаження потрібно мати лише посилання на публікацію. Після копіювання посилання на публікацію все, що вам потрібно зробити, це вставити адресу в Insaver і почати завантажувати файл.

Цікаво: Названо 6 причин, чому варто покинути Twitter і користуватися Instagram.

На Android програма Story Saver & Downloader для Instagram (InStore) має, окрім інструменту завантаження, кілька інших функцій, таких як генератор хештегів, інструмент створення колажу та інтегрований редактор зображень. InStore також завантажується за посиланням на допис і доступний безкоштовно в Play Store для пристроїв Android 5.0 або новіших версій.

Завантаження Reels Через веб-браузер

Інший спосіб завантажити Instagram Reels - це використовувати веб-браузер. Декілька сайтів пропонують можливість завантажувати публікації в соціальній мережі, так що, як і для програм, призначених для цієї функції, користувачеві для завантаження потрібно лише посилання на загальнодоступну публікацію.

До таких послуг, як Instavideosave , можна отримати доступ або через веб-браузер вашого смартфона, або безпосередньо з комп’ютера, що дає змогу зберігати вибрані барабани у форматі MP4.

Отримавши посилання на допис, просто додайте його у виділене поле пошуку на сайті та натисніть «завантажити». Відкриється нова вкладка з виділеним відео та виділеною кнопкою внизу екрана. На ПК ви також можете клацнути правою кнопкою миші відео та вибрати опцію «зберегти як», щоб завантажити файл.

Цікаво: Facebook почне обмежувати користувачам доступ до Instagram.

Варто звернути увагу на політику кожної соціальної мережі, щоб не використати сервіси неналежним чином, особливо щодо авторського контенту. Тому перед завантаженням або повторною публікацією публікацій третьої сторони важливо отримати дозвіл на це.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version